Τα σκαλιά της επιτυχίας

Τα σκαλιά της επιτυχίας

Φαντάζει αδύνατο αλλά δεν είναι. Μπορείτε πάντα να βρείτε τρόπους να γυμναστείτε στη δουλειά.

Μια γυναίκα που εργάζεται καθημερινά τουλάχιστον 8 ώρες πού να βρει την όρεξη και το χρόνο για να γυμνάζεται συστηματικά; Οι ευθύνες για το σπίτι, ο σύντροφος, ο σύζυγος, η οικογένεια, οι φίλοι, οι υποχρεώσεις, όλα αυτά αφαιρούν πολλές ώρες της ημέρας από τη ζωή σας, αφήνοντας ελάχιστο χρόνο για τον εαυτό σας. Εφόσον λοιπόν δεν έχετε χρόνο, διάθεση, ακόμα και χρήμα για να πηγαίνετε σε ένα γυμναστήριο, μία πολύ καλή λύση για να κάψετε θερμίδες και να γυμναστείτε, είναι να κάνετε στο γραφείο!

Όχι, δεν εννοούμε να βγάλετε το στρωματάκι στο διάδρομο και να ξαπλώσετε στο πάτωμα με τις μπάλες και τα λάστιχα, ενόσω οι συνεργάτες σας πηγαινοέρχονται αγχωμένα, αλλά να κάνετε μικρά και βασικά πράγματα με θεαματικά αποτελέσματα! Για παράδειγμα, φτάνοντας στη δουλειά, προτείνουμε να ανεβείτε σιγά σιγά τις σκάλες αντί να πάρετε το ασανσέρ.

Μην πιέσετε τον εαυτό σας να κάνει τα βήματα γρήγορα, αφού κάτι τέτοιο απλά θα σας κουράσει. Ανεβοκατεβείτε τις σκάλες σε κάθε ευκαιρία κατά τη διάρκεια της ημέρας, πάντα σε αργούς ρυθμούς και η αλλαγή στους γλουτούς θα είναι θεαματική!