Τι πρέπει να κάνετε την πρώτη μέρα στο γραφείο για να εντυπωσιάσετε

Τι πρέπει να κάνετε την πρώτη μέρα στο γραφείο για να εντυπωσιάσετε

Αν θέλετε να σταδιοδρομήσετε στη νέα σας εργασία υπάρχουν κάποια tips που θα σας βοηθήσουν για να γίνετε αγαπητή από όλους στο γραφείο σε χρόνο dt.

1. Ντυθείτε για να εντυπωσιάσετε. Ο κόσμος, αν δεν το είχατε καταλάβει, είναι αρκετά επιφανειακός ώστε να κρίνει από την εμφάνιση. Αν το power suit της Patsy στο Absolutely Fabulous είναι αρκετό για να την κρατήσει σε μία δουλειά που δεν ξέρει για τόσα χρόνια, φανταστείτε τι μπορεί να κάνει για εσάς.

2. Παρατηρήστε τον περίγυρο σας. Όταν ξεκινάτε μια εργασία είναι καλό πρώτα έχετε εξοικειωθεί με το περιβάλλον και μετά να κάνετε σχόλια. Το χιούμορ και γενικά το etiquette σε ένα γραφείο ποικίλλει, έτσι αν δεν θέλετε να εκτεθείτε θα ήταν καλό πριν γίνεται πρωταγωνιστής, να είστε παρατηρητής.

3. Δείξτε προσοχή σε αυτούς που σας εκπαιδεύουν. Οι συνάδερφοι σας πιθανότατα θα αναγκαστούν να καθίσουν παραπάνω στο γραφείο τους για να σας εκπαιδεύσουν και δεν θα είναι χαρούμενοι. Δείξτε τη μέγιστη προσοχή και εκμεταλλευτείτε κάθε λεπτό μαζί τους.

4. Δείξτε cool στην πίεση. Οι πρώτες μέρες είναι πάντα φρενήρεις σε μία νέα εργασία, αλλά είναι καλό να φαίνεστε ψύχραιμη και πως δεν πανικοβάλλεστε εύκολα. Θα είναι έμπνευση για τους συναδέρφους σας ακόμα και αν δεν σας ξέρουν.