Τι γίνεται όταν το αφεντικό σας σας φλερτάρει;

Γωγώ Φούντα
Τι γίνεται όταν το αφεντικό σας σας φλερτάρει;

Μήπως το αφεντικό σας σας έχει ιδιαίτερη αδυναμία;

Επιτέλους, έπειτα από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας και επαγγελματικής αναζήτησης και ανασφάλειας βρήκατε τη θέση των ονείρων σας και ο ενθουσιασμός σας δεν περιγράφεται. Κεράσατε, ξανακεράσατε τους φίλους σας και το χαμόγελο έχει γίνει μόνιμο αξεσουάρ του προσώπου σας σαν να έχετε κάνει αποτυχημένα botox!

Δυστυχώς όμως η ευτυχία των πρώτων ημερών έχει αρχίσει σιγά σιγά να εξανεμίζεται και ο λόγος δεν είναι κανείς άλλος από το αφεντικό σας. Κάποιοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα αυστηρά και απόμακρα αφεντικά αλλά εσείς πολύ θα θέλατε να βρίσκεστε στη θέση τους, διότι το δικό σας αφεντικό παραείναι φιλικό και μάλιστα μόνο μαζί σας!

Αρχικά μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Μπορεί απλά επειδή είστε καινούρια να προσπαθεί να σας κάνει να νιώσετε άνετα. Κάντε μία συζήτηση, διακριτικά πάντα, με τις υπόλοιπες κοπέλες του γραφείου, σίγουρα θα μπορέσουν να σας διαφωτίσουν.

Επίσης μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Αν παρατηρείτε ότι όσο περνάει ο καιρός η συμπεριφορά του γίνεται όλο και πιο ενοχλητική, μπορείτε ευγενικά να τον... βάλετε στη θέση του ή να αφήσετε να εννοηθεί ότι έχετε σοβαρή σχέση και είστε ένα βήμα πριν το γάμο! Σε καμία περίπτωση μην έρθετε σε ρήξη μαζί του, γιατί μπορεί να σας στοιχήσει τη θέση σας και κυρίως αποφύγετε να μιλήσετε γι' αυτό σε συναδέλφους γιατί δε θα αργήσετε να γίνετε το μαύρο πρόβατο του γραφείου. Δυστυχώς πάντα την πληρώνει ο υπάλληλος και ποτέ ο διευθυντής...