Η Ομορφιά βρήκε το νέο «σπίτι» της στον… Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η Ομορφιά βρήκε το νέο «σπίτι» της στον… Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

«Ποδαρικό» στην Ομορφιά θα κάνουν οι σπουδαστές και σπουδάστριες του BEAUTY ACADEMY του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Πειραιά, από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, που ξεκινάει τον Οκτώβριο 2012!

Σε ένα ξεχωριστό κτίριο 400 τμ. επί της Βασιλέως Γεωργίου Α3 στον Πειραιά, σε πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις με πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, θα στεγάζονται και οι 6 ειδικότητες του λαμπερού και περίφημου Τομέα Ομορφιάς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Πειραιά από το φετινό φθινόπωρο.

Πρόκειται για το 4ο –αριθμητικά- κτίριο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Πειραιά και αποτελεί σημαντική «επένδυση» του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στην εκπαίδευση, και πιο συγκεκριμένα, στις σπουδές Ομορφιάς. Οι εντυπωσιακοί χώροι και τα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους σπουδαστές του BEAUTY ACADEMY τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, υποστηρίζοντας, παράλληλα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την εκπαίδευση και την πρακτική τους άσκηση.

*Για περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στα νέα τμήματα Οκτωβρίου 2012 και τις μοναδικές καλοκαιρινές προσφορές που ισχύουν, επισκεφθείτε ή επικοινωνήστε με τις εγκαταστάσεις των ΙΕΚ ΞΥΝΗ:

  • Αθήνα: Πατησίων 31, Τηλ: 210 -5279500
  • Πειραιάς: Φίλωνος 39, Τηλ: 210 41 20714
  • Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 67 και Αχιλλέως 33, Τηλ: 210 9640117
  • Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, Τηλ: 2310 552406


Ή επισκεφθείτε τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: www.iek-xini.edu.gr και στο fb: www.facebook.com/iekxini