Κάντε ευκολότερη την επιστροφή στο γραφείο

Γωγώ Φούντα
Κάντε ευκολότερη την επιστροφή στο γραφείο

Yπομονή και όλα θα μπουν στον ρυθμό τους...

Έχετε μόλις γυρίσει από δύο βδομάδες υπέροχων διακοπών και μόνο στη σκέψη ότι την επόμενη μέρα θα πρέπει να επιστρέψετε στο γραφείο, θέλετε να πάρετε το πρώτο πλοίο και να εξαφανιστείτε! Πριν λοιπόν πάρετε τους δρόμους, κάντε τα εξής για να είναι οι πρώτες μέρες στη δουλειά ομαλές και κυρίως όχι τόσο βασανιστικές!

Oργανωθείτε πριν φύγετε: Kάντε μία λίστα με τα πράγματα που έχετε να κάνετε όταν επιστρέψετε και αν αυτό είναι δυνατό αφήστε όσο το δυνατόν λιγότερα για μετά τις διακοπές. Έτσι δεν θα σας φανούν βουνό αυτά που έχετε να κάνετε.

Ξεκινήστε χαλαρά: Μην πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά και κυρίως μην κανονίσετε σημαντικές συναντήσεις τις πρώτες μέρες. Προσπαθείστε να οργανωθείτε και είναι σίγουρο ότι στο τέλος της εβδομάδας όλα θα έχουν τακτοποιηθεί.

Ενθύμια: Βάλτε ένα όμορφο διακοσμητικό από το μέρος που πήγατε διακοπές ή ακόμα και μία καλοκαιρινή εικόνα στην οθόνη του υπολογιστή σας. Αμέσως θα διώξει το στρες και θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα.

Δείτε τη θετική πλευρά: Σκεφτείτε γιατί αγαπάτε τη δουλειά σας, όλα όσα έχετε πετύχει μέσω αυτής αλλά και τις φιλίες που έχετε κάνει. Θα λειτουργήσει ως τονωτικό στην πεσμένη ψυχολογία σας.

Προγραμματίστε τις επόμενες διακοπές σας: Θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε και να έχετε κάτι ευχάριστο να περιμένετε.

Διαβάστε επίσης:

Ημερίδα Γνωριμίας με το DEREE στις 30 Αυγούστου 2012

Πέντε tips για να διαπραγματευτείτε τον μισθό σας

Η Ομορφιά βρήκε το νέο «σπίτι» της στον... Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ