Θέλεις να γίνεις κομμωτής; Στα Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών Κομμωτικής MISEL GROUP έχεις την ευκαιρία!

Θέλεις να γίνεις κομμωτής; Στα Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών Κομμωτικής MISEL GROUP έχεις την ευκαιρία!

Ο πιο εξειδικευμένος φορέας για να ακολουθήσεις την καριέρα που ονειρεύεσαι

Τα καθιερωμένα Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών Κομμωτικής MISEL GROUP παρέχουν εξειδικευμένες γνώσεις, υψηλού επιπέδου στους σπουδαστές τους αφού τους δίνουν το προνόμιο εκπαίδευσης σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας, μέσα σε συνθήκες κομμωτηρίου.

Η διδακτέα ύλη των ΕΕΣ MISEL GROUP περιλαμβάνει όλη την βασική εκπαίδευση για την απόκτηση της ειδικότητας της κομμωτικής ενώ κάθε νέα, παγκόσμια τάση της μόδας ολοκληρώνει τις γνώσεις των σπουδαστών. Σε συνεργασία με την HAUTE COIFFURE FRANCAISE τα ΕΕΣ MISEL GROUP ανανεώνουν μόνιμα την διδακτέα ύλη τους, προσφέροντας στους σπουδαστές τους απόλυτη γνώση της μόδας, σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ η επαγγελματική αποκατάσταση είναι εγγυημένη, πριν το τέλος της φοίτησης.

Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την δουλειά τους στις επιδείξεις κομμωτικής των ΕΕΣ MISEL GROUP, παρουσία επαγγελματιών κομμωτών, που αναζητούν εξειδικευμένο προσωπικό για τα κομμωτήριά τους. Η κορυφαία επιλογή των ΕΕΣ Κομμωτικής MISEL GROUP δίνει στους σπουδαστές της το δικαίωμα στο όνειρο της επαγγελματικής καταξίωσης και της καλλιτεχνικής ανάπτυξης στο επάγγελμα της κομμωτικής.