Επιστροφή στο γραφείο: Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να κάνετε

Επιστροφή στο γραφείο: Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να κάνετε

Μετά τις καλοκαιρινές αποδράσεις, υπάρχουν κινήσεις που θα μας προσγειώσουν πιο εύκολα στην καθημερινότητα

Ακόμα κι αν μιλάμε για ένα τριήμερο στο νησί, η επιστροφή στην καθημερινότητα του γραφείου είναι πάντα δύσκολη. Αυτά είναι μερικά tips που θα σας προσγειώσουν πιο εύκολα στην καθημερινότητα.

1) Πηγαίνετε νωρίτερα
Αν δεν νιώθετε πολύ κουρασμένη, πηγαίνετε στο γραφείο μία ώρα νωρίτερα ώστε να έχετε χρόνο να ανασυγκροτηθείτε και να ενημερωθείτε για 'οσα έγιναν τις μέρες που λείπατε. Θα χρειαστείτε μάλλον και λίγο χρόνο ηρεμίας, πριν αρχίσουν να έρχονται οι συνάδελφοί σας, και να σας ρωτάνε πώς περάσατε.

2) Κάντε μία λίστα με τα πράγματα που έχετε να κάνετε
Την πρώτη μέρα μετά από διακοπές μία λίστα με τις υποχρεώσεις σας για την ημέρα είναι σημαντική. Μάλλον θα έχετε άπειρα πράγματα να κάνετε, σημειώστε τα και βάλτε τις προτεραιότητές σας. Μόλις αρχίσετε να διαγράφετε πράγματα από την λίστα σας, θα νιώσετε καλύτερα.


3) Ξεκαθαρίστε τα mail σας
Είναι η ώρα να βγάλετε άκρη με τον σωρό mail που έχουν μαζευτεί. Μην προσπαθήσετε να απαντήσετε σε όλα αμέσως, μπορεί να σας εξαντλήσει. Σβήστε αυτά που δεν χρειάζεστε, και σημειώστε αυτά με τα οποία πρέπει να ασχοληθείτε άμεσα.


4) Μην υπερβάλλετε
Η πρώτη μέρα στο γραφείο πρέπει να περάσει κάνοντας που κάνετε κανονικά αλλά και φροντίζοντας να προσαρμοστείτε και να ενημερωθείτε για όσα έγιναν τις μέρες που λείπατε. Προσπαθείστε να αποφύγετε την ανάληψη νέων projects την πρώτη μέρα σας στο γραφείο, ώστε να μην κουραστείτε και αποσυντονιστείτε.

Διαβάστε ακόμα:
Τι κάνω λάθος με το βιογραφικό μου;
Γίνετε καλύτεροι ακροατές στη δουλειά και επωφεληθείτε
Δείτε τη δουλειά σας θετικά και οργανωθείτε!