Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ - Ραντεβού με την επιτυχία: Μedi Πρίνου και Oriflame επιβράβευσαν τη νικήτρια της κατηγορίας Beauty!

Γωγώ Φούντα
Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ - Ραντεβού με την επιτυχία: Μedi Πρίνου και Oriflame επιβράβευσαν τη νικήτρια της κατηγορίας Beauty!

H Σοφία Καραθανάση βραβεύτηκε για τις επιδόσεις της στο Επαγγελματικό Μακιγιάζ!

Οι κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της Ομορφιάς, MEDI ΠΡΙΝΟΥ και ORIFLAME, επιβράβευσαν την προσπάθεια και τις επιδόσεις της νικήτριας της κατηγορίας BEAUTY, Σοφίας Καραθανάση, σπουδάστριας Επαγγελματικού Μακιγιάζ του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, κλείνοντας μαζί της «ραντεβού» για συνέντευξη εργασίας, στη λαμπερή τελετή απονομής των EDUCATION AWARDS στο αμφιθέατρο του «Αθήνα 9,84» στο Γκάζι, παρουσία ακαδημαϊκών, εκπροσώπων των media και διακεκριμένων επαγγελματιών της αγοράς.

«Να πω συγχαρητήρια στους διαγωνιζόμενους και στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ για αυτήν τη φοβερή ιδέα», δήλωσε η κ. Ελένη Ρουβέλλα, διευθύντρια πωλήσεων της «ORIFLAME», η οποία έκλεισε -on stage- «ραντεβού» για συνέντευξη εργασίας με τη νικήτρια της κατηγορίας Ομορφιάς στα EDUCATION AWARDS του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, Σοφία Καραθανάση.

«Εκ μέρους του ομίλου Πρίνου και της προέδρου του, Ρίας Πρίνου, σας συγχαίρουμε για την τόσο υπέροχη βραδιά», επεσήμανε η κ. Ειρήνη Χάνη από τα MEDI ΠΡΙΝΟΥ, απονέμοντας το βραβείο στη νικήτρια.

Με το νεοσύστατο θεσμό των EDUCATION AWARDS, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ δίνει την ευκαιρία στους νέους της χώρας μας να παραμείνουν στην Ελλάδα και να μην αναγκαστούν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό, παρέχοντάς τους υποτροφία σπουδών σε οποιοδήποτε τομέα του ομίλου ΞΥΝΗ επιθυμούν, και μια συνέντευξη εργασίας με κορυφαίες εταιρείες.

ΙΝFO
www.iek-xini.edu.gr /www.medcollege.edu.gr /www.xinis.edu.gr