Γιατί οι άνδρες λατρεύουν τις γυναίκες καριέρας;

Γιατί οι άνδρες λατρεύουν τις γυναίκες καριέρας;

Έχουν πολλά "συν"

Ανήκετε στις γυναίκες που πολύ απλά σας αρέσει η δουλειά σας λίγο παραπάνω από το φυσιολογικό; Ε και που το κακό; Μήπως τώρα σας έχουν πιάσει οι ανησυχίες π.χ αφιέρωσα την ζωή μου στη δουλειά μου και δεν ασχολήθηκα καθόλου με την προσωπική μου ζωή.

Μην μπαίνετε σε τέτοια διλλήματα. Οι γυναίκες σήμερα έχουν βρει τον τρόπο να ισορροπήσουν τα πάντα και αν πιστεύετε ότι έχετε χάσει επεισόδια από την προσωπική σας ζωής, μην χάνετε χρόνο και βγείτε έξω. Μην αρχίζετε τις δικαιολογίες "τρομάζουν οι άνδρες επειδή είμαι δυναμική".

Οι γυναίκες καριέρας ίσα- ίσα είναι πολύ ποθητές στο ανδρικό φύλο και δείτε τους 3 βασικούς λόγου που γίνεται αυτό.

Του δίνεται πάντα κάτι να σκέφτεται. Οι άνδρες δεν πρόκειται να σας βαρεθούν ποτέ με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα που έχετε. Το να μπορείτε να μιλήσετε μαζί του για τη δουλειά του, τις ειδήσεις, την πολιτική μέχρι το χρηματιστήριο και την ομάδα του είναι το κλειδί της ευτυχία για πολλούς άνδρας. Γι μια γυναίκα που έχει μάθει να ελίσσεται με επιτυχία στον χώρο εργασία της αυτά είναι παιχνιδάκι.

Καμαρώνει για τις φιλοδοξίες σας. Για τους άνδρες είναι πραγματικά sexy να βλέπουν τις γυναίκες τους να βάζουν ένα στόχο και να κάνουν τα πάντα για να τον πετύχουν. Μιλήστε του για τα σχέδιά σας, εξηγείστε του ότι σας αρέσει η ανεξαρτησία σας αλλά ότι έχει θέση και αυτός στη ζωή σας. Να είστε σίγουρες ότι θα θέλει να συμμετάσχει.

Μιλάτε ξεκάθαρα. Τα ξεκάθαρα λόγια είναι κάτι που λατρεύουν οι άνδρες. Εσείς ως γυναίκα καριέρας έχετε μάθει μόνο να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους. Οι άνδρες ζορίζονται με τις γυναίκες που άλλα λένε και άλλα εννοούν. Άλλωστε αυτά ανήκουν σε άλλες ηλικίες και δεν σας αντιπροσωπεύουν. Ό,τι θέλετε το λέτε και το διεκδικείτε. Οι άνδρες απλά θα ξετρελαθούν με μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει και το δηλώνει ξεκάθαρα.

Διαβάστε επίσης:

3 ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσετε σωστά κατά τη συνέντευξή σας για δουλειά

Μήπως το internet καταστρέφει τη ζωή σας;