Επιστροφή στη δουλειά και νέα ρουτίνα

Επιστροφή στη δουλειά και νέα ρουτίνα

Μετά από ένα διάστημα απουσίας από τη δουλειά, επιστρέφετε δριμύτερη. Πώς θα ρυθμίσετε όμως το καινούριο σας πρόγραμμα ώστε να είναι εξ' ίσου αποτελεσματικό;

Πάρτε λίγο χρόνο για να δείτε ποιες ακριβώς είναι οι υποχρεώσεις που έχετε και δεν σχετίζονται με τη δουλειά σας. Πριν επιστρέψετε στα εργασιακά δρώμενα είχατε μια συγκεκριμένη ρουτίνα που είχε να κάνει με ολόκληρη την καθημερινότητά σας. Τώρα που η δουλειά σας βρίσκεται σε αντίθετη κατεύθυνση, σας τρώει τα ¾ της μέρας και δεν έχετε ιδέα πως θα τα κάνετε όλα.

Μάλλον πρέπει να ανασυγκροτηθείτε.

Για αρχή, κάντε μια αναγνωριστική πορεία. Τσεκάρετε όλα τα παντοπωλεία, σούπερ μάρκετ, βενζινάδικα, μανάβικα, ψαράδικα, βιβλιοχαρτοπωλεία κλπ που βρίσκονται στις διαδρομές προς και από τη δουλειά σας και φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τη συγκυρία. Γιατί να κάνετε κύκλους επί κύκλους μόνο και μόνο επειδή έχετε συνηθίσει να ψωνίζετε στο Σκλαβενίτη της γειτονιάς;Τα ίδια ακριβώς διαθέτει και ο Σκλαβενίτης που είναι στο δρόμο σας, ίσως και περισσότερα. Αναπροσαμογή λοιπόν και ευελιξία, οι δύο λέξεις που θα σας βοηθήσουν να τα βγάλετε πέρα.