Στην SCA Hygiene Products το Βραβείο για τον «Quality Leader of the Year 2013»

Γωγώ Φούντα
Στην SCA Hygiene Products το Βραβείο για τον «Quality Leader of the Year 2013»

Ο κ. Ιωάννης Κοττεάκος, Country Manager της SCA Hygiene Products αναδείχθηκε σε «Quality Leader of the Year» στα «Αριστεία 2013»

Το βραβείο του «Έλληνα Quality Leader of the Year 2013» απέσπασε ο Country Manager της SCA Hygiene Products, κ. Ιωάννης Κοττεάκος, στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Αριστεία 2013», με το οποίο αναγνωρίζεται για μία ακόμα φορά η έμφαση της εταιρείας στην καινοτομία και την ποιότητα, πάντοτε με σεβασμό στην ελληνική κοινωνία και τους Έλληνες καταναλωτές.

b

Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος (Δ.Σ. ΕΕΔΕ), Ιωάννης Κοττεάκος (Country Manager της SCA Hygiene Products), Μίλτος Κοζάνης (Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής Quality Leader of the Year)

Η συγκεκριμένη διάκριση, η οποία απονεμήθηκε στον κ. Κοττεάκο στο πλαίσιο της 12ης ετήσιας διοργάνωσης των επιχειρηματικών βραβείων της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), αποτελεί μία ακόμα σημαντική αναγνώριση της επιτυχημένης παρουσίας της SCA Hygiene Products στην Ελλάδα, καθώς ο θεσμός επιβραβεύει τις προσπάθειες της επιχειρηματικής κοινότητας να διασφαλίσει την ποιότητα στη λειτουργία της, καθώς και στα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό.

Ο κ. Ιωάννης Κοττεάκος, παραλαμβάνοντας το βραβείο του, ευχαρίστησε θερμά τους διοργανωτές για την τιμητική αυτή διάκριση και δήλωσε σχετικά: «Η διάκριση αυτή ανήκει σε όλους τους ανθρώπους της SCA Hygiene Products, καθώς όλοι μαζί λειτουργούμε με συλλογικότητα, υπευθυνότητα, δημιουργικότητα και πάνω από όλα με πάθος, ώστε να αναδεικνύουμε καθημερινά την εταιρεία μας σε ηγέτιδα στον τομέα προσωπικής φροντίδας και χαρτικών. Στο επίκεντρο της λειτουργίας μας βρίσκεται ο πελάτης και ο καταναλωτής, και για το λόγο αυτό, μένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να προσφέρουμε άριστης ποιότητας προϊόντα, στηρίζοντας παράλληλα την ελληνική οικογένεια και βιομηχανία».

Περισσότερες πληροφορίες για την SCA

Η SCA αποτελεί ηγέτιδα διεθνή εταιρία προϊόντων προσωπικής υγιεινής και δασικών προϊόντων. Ο Όμιλος αναπτύσσει και παράγει προϊόντα προσωπικής φροντίδας, χαρτικά για προσωπική και οικιακή χρήση και δασικά προϊόντα με απόλυτα βιώσιμες μεθόδους. Οι πωλήσεις πραγματοποιούνται σε περίπου 100 χώρες με πολλές ισχυρές μάρκες, συμπεριλαμβανομένων τις παγκοσμίως γνωστές μάρκες TENA και Tork, καθώς και των εμπορικών σημάτων, Lotus, Libresse, Tempo και Libero. Ως ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης δασικών εκτάσεων στην Ευρώπη, η SCA δίνει μεγάλη έμφαση στην αειφόρο διαχείριση των δασών. Ο Όμιλος διαθέτει περίπου 36,000 υπαλλήλους και οι πωλήσεις το 2012 ανήλθαν σε 85 δισ. κορώνες (€9,8 δισ.). Η SCA ιδρύθηκε το 1929, έχει την έδρα του στη Στοκχόλμη, Σουηδία, και είναι εισηγμένη στο NASDAQ OMX Stockholm. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.sca.com.

DPG Network