Το Mediterranean College εγκαινιάζει το νέο του μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ειδική Αγωγή

Γωγώ Φούντα
Το Mediterranean College εγκαινιάζει το νέο του μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ειδική Αγωγή

Τα μαθήματα ξεκινούν από τον Ιανουάριο του 2014 σε συνεργασία με το Unisversity of Derby

Το Mediterranean College ανακοινώνει την έναρξη Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην Ειδική Αγωγή (ΜΑ Education – Special Needs) σε συνεργασία με το University of Derby.

Οι απόφοιτοι του Προγράμματος οδηγούνται στην απόκτηση τίτλου, επαγγελματικά ισοδύναμου με Master Ελληνικών Πανεπιστημίων, Αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ, (Π.Δ. 38/2010, Ν.4148-Αρ, 13). Αξίζει να σημειωθεί ότι το University of Derby, UK είναι το καλύτερο σε κατάταξη Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα για σπουδές Εκπαίδευσης – Παιδαγωγικής, κατέχοντας την 14η θέση στην Κατάταξη Βρετανικών Πανεπιστημίων.

Το παραπάνω προσφερόμενο πρόγραμμα είναι ένα από τα ελάχιστα προγράμματα που καλύπτουν σύγχρονα θέματα σχετικά με την έρευνα που διεξάγεται σήμερα στην Ειδική Αγωγή. Επιπλέον είναι αναγνωρισμένο από το Teacher Development Agency (TDA), αξιολογημένο ως outstanding από το Office for Standards in Education (Ofsted) της Μ. Βρετανίας.

Η διεξαγωγή των μαθημάτων πραγματοποιείται 2 Σάββατα / μήνα ενώ η αξιολόγηση των μεταπτυχιακών φοιτητών πραγματοποιείται μέσω εργασιών. Η Ερευνητική πτυχιακή εργασία υλοποιείται σε πραγματικό περιβάλλον και προσφέρονται Επιδοτήσεις διδάκτρων για Εκπαιδευτικούς.

Για περισσότερες πληροφορίες: Mediterranean College, Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 – τηλ.: 2310 287779, www.medcollege.edu.gr, info@medcollege.edu.gr

Συντάκτης - Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Βασίλη Γαλάνη, Marketing Director & Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου, τηλ.: 210 88 99 603, e-mail: vgalanis@medcollege.edu.gr