Το αφεντικό μου με θέλει!

Το αφεντικό μου με θέλει!

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να συμβεί κάτι τέτοιο και τι κάνετε όταν τελικά συμβαίνει;

Έχετε εμπεδώσει ότι καλό είναι να μην κάνετε τίποτα με κάποιον απ' τη δουλειά. Οι λόγοι είναι οι εξής ένας: πως ότ-αν χωρίσετε θα είστε αναγκασμένη να τον βλέπετε συνεχώς μπροστά σας πράγμα που σίγουρα κάποιον απ' τους δυο σας θα κάνει τελικά να υποφέρει. Εμείς θα προσθέσουμε πως τα κουτσομπολιά στο χώρο εργασίας μπορεί να γίνουν ανεξέλεγκτα και τρομερά ενοχλητικά.

Αν όμως κάποια στιγμή εντοπίσετε ενδιαφέρον από την πλευρά του αφεντικού σας, τότε καλό είναι να σκεφτείτε ένα πράγμα: υπάρχει αντίστοιχο ενδιαφέρον κι από τη δική σας πλευρά; Αν ναι, εξετάστε το ενδεχόμενο με την ησυχία σας –σ' αυτά τα θέματα δεν βιαζόμαστε. Δείτε τι είδους χαρακτήρας είναι –στη δουλειά είναι πολύ εύκολο να εντοπίσετε τις αρνητικές πτυχές των άλλων- και προσπαθήστε να εντοπίσετε αν το ενδιαφέρον του είναι πραγματικό ή αν πρόκειται για δημιούργημα της φαντασίας σας.

Από εκεί και πέρα, φερθείτε με αξιοπρέπεια, λάβετε υπ' όψιν πως είναι το αφεντικό σας και άρα τα πράγματα μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα περίπλοκα και δυσάρεστα, αλλά καλό είναι επίσης να σκεφτείτε και το εξής: τα ζευγάρια που διαμορφώνονται στη δουλειά και η σχέση τους πέτυχε, ήταν και τα πιο ρεαλιστικά ως προς τη σχέση τους από την αρχή.