Woman on the map: Το Spark είναι το app που σου κάνει μαθήματα γυναικείας ιστορίας

Ερμιόνη Σαρρή
Woman on the map: Το Spark είναι το app που σου κάνει μαθήματα γυναικείας ιστορίας

Κατέβασέ το και νιώσε τη δύναμη των γυναικών σε όλο τον κόσμο

Δε θα έλεγες τον εαυτό σου και βιβλιοφάγο. Ναι μεν σου αρέσει να γνωρίζεις σημαντικά πράγματα που έγιναν στο παρελθόν, αλλά το διάβασμα δεν είναι και το αγαπημένο σου. Από την άλλη, λατρεύεις το σερφάρισμα μέσα από το κινητό σου και οι φίλοι σου διαμαρτύρονται ότι είσαι συνεχώς με ένα κινητό στο χέρι.

Και ναι, λοιπόν, σου βρήκαμε το app που πρέπει να κατεβάσεις αμέσως. Δεν είναι κάποιο νέο παιχνίδι, ούτε και κάποια νέα εφαρμογή για να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου. Το όνομά του είναι Spark και σου μαθαίνει... ιστορία. Πώς λειτουργεί;

4331-1kgrmup e1d1e

Η συγκεκριμένη εφαρμογή σου κάνει μαθήματα ιστορίας με τον πιο έξυπνο και ανέξοδο τρόπο. Κάθε φορά, λοιπόν, που βρίσκεσαι σε κάποιο σημείο όπου μία γυναίκα έχει πράξει κάτι σπουδαίο, σου στέλνει ειδοποίηση και εσύ ενημερώνεσαι στο πι και φι. Οι γυναίκες είναι όσο να ναι κάπως παραμελημένες, οπότε η εφαρμογή αυτή αναδεικνύει το πόσο σπουδαίες και σημαντικές είναι.

{youtube}BXxfhBbt3eY{/youtube}

Κατέβασε την και ξεκίνα την εξερεύνηση! Αυτό που ενθουσίασε εμάς είναι ότι δεν περιέχει μόνο κλασσικά ονόματα που όλοι περίπου γνωρίζουμε, αλλά και άλλων γυναικών που μέχρι τώρα τα επιτεύγματά τους είχαν μείνει καλά κρυμμένα στο... σεντούκι.