Ο νέος ηλεκτρονικός τηλεοπτικός οδηγός είναι στην τσέπη μου!

Γωγώ Φούντα
Ο νέος ηλεκτρονικός τηλεοπτικός οδηγός είναι στην τσέπη μου!

Το πόσο αγαπώ τις σειρές και οτιδήποτε έχει να κάνει με πρεμιέρες και αφιερώματα είναι δεδομένο. Τόσους μήνες έχουμε δει πολλές πρεμιέρες παρέα και έχουμε σχολιάσει εκτενώς τα νέα της τηλεοπτικής σόουμπιζ και του Χόλιγουντ.

Δεν έχω εκμυστηρευτεί όμως κάτι: Πάντα χάνω την αρχή. Και αυτό σχετίζεται με το ότι κατά βάση αφαιρούμαι κάνοντας κάτι άλλο ή γράφοντας κάποιο άρθρο. Το πρόβλημα κάπου εδώ λύθηκε... Με μία λέξη: Novaguide.gr. Απευθύνεται σε όλο το κοινό και όχι μόνο στους συνδρομητές της Nova, ενώ μπορώ να βρω το καθημερινό αναλυτικό πρόγραμμα των καναλιών σε ελληνικά και αγγλικά, όπως και προτάσεις και αφιερώματα για αθλητικές μεταδόσεις, ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά κ.ά.

Το καλύτερο για εμένα που είμαι διαρκώς «χαμένη» μέσα σε μια οθόνη και απλώς αλλάζω οικοσυστήματα: Έχω δημιουργήσει το προσωπικό μου προφίλ, εξατομικευμένο σύμφωνα με τις προτιμήσεις μου και έχω στο κινητό μου το δικό μου τηλεοπτικό οδηγό. Πώς; Είτε με τη δημιουργία λογαριασμού, είτε με σύνδεση μέσω του προφίλ μου στο facebook. Έτσι, έχω επιλέξει τις αγαπημένες μου εκπομπές, τα αγαπημένα μου κανάλια, έχω ενεργοποιήσει τις υπενθυμίσεις μου σε live περιεχόμενο και ενημερώνομαι μέσω push notification πότε ξεκινούν οι σειρές (ναι, είναι πολλές) που παρακολουθώ! Στο μεταξύ, κάνω και share στα social media και κανείς δεν με ενοχλεί κατά τη διάρκεια της ιεροτελεστίας (που ονομάζεται Vinyl)! Η ενημέρωση μπορεί να φτάσει και με e-mail για όποιον έχει επιλέξει να κάνει δημιουργία λογαριασμού, καθώς και στο inbox του Novaguide.gr.

novaguide app 3pic 3ea61

Στο μεταξύ, ως series geek, βρίσκω τα όλα τα νέα γύρω από τα σημαντικότερα βραβεία της τηλεοπτικής showbiz, όπως τα Oscars, οι Χρυσές Σφαίρες, τα Βραβεία SAG και τα Βραβεία Καννών (γι’ αυτό και πλέον θα σας τα μεταφέρω καλύτερα...), ενώ με τη χρήση λέξεων κλειδιών η αναζήτηση του αγαπημένου μου τηλεοπτικού προγράμματος γίνεται εύκολα και γρήγορα. Ναι, τέρμα το ζάπινγκ.

Μπαίνω στο www.novaguide.gr (έχω κατεβάσει και την εφαρμογή) και ενημερώνομαι, οργανώνοντας τον τηλεοπτικό μου χρόνο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Ψάχνατε έναν τηλεοπτικό οδηγό που να είναι μόνιμα στην τσέπη σας και up to date με τις αλλαγές που μπορεί να προκύψουν; Η εποχή που αναζητούσατε στα περιοδικά ή σε εφαρμογές που δεν ενημερώνονταν το πρόγραμμα της τηλεόρασης πέρασε ανεπιστρεπτί. Και όχι μόνο αυτό, αφού πλέον μπορείτε να έχετε το δικό σας εξατομικευμένο προφίλ, δημιουργώντας έτσι τον προσωπικό σας τηλεοπτικό οδηγό! Επιπλέον, μέσα από διαγωνισμούς, το Novaguide.gr μοιράζει στους φίλους του πλούσια δώρα!

Το Novaguide.gr είναι διαθέσιμο σε Web, iOS και Android για άμεση και εύκολη πρόσβαση και αποτελεί τον πιο πλήρη και σύγχρονο τηλεοπτικό οδηγό που παρέχει τα πάντα γύρω από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, αλλά και προτάσεις, αφιερώματα, δυνατότητα δημιουργίας εξατομικευμένου προφίλ, διαγωνισμούς και πολλά άλλα!

Μάθε περισσότερα για το Novaguide.gr: www.novaguide.gr/Info