My panda: Ένα app σε προστατεύει σε περίπτωση τρομοκρατικού χτυπήματος

Ερμιόνη Σαρρή
My panda: Ένα app σε προστατεύει σε περίπτωση τρομοκρατικού χτυπήματος

Κατέβασέ το, αν θέλεις να ταξιδεύεις στην Ευρώπη με ασφάλεια.

Τα τρομακρατικά χτυπήματα σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης έχουν γίνει έναν από τους μεγαλύτερους μας εφιάλτες και φόβους. Το πρώτο συνέβη στο Παρίσι και από τότε η λέξη ‘’τρομοκρατία’’ έχει κάνει την Ευρώπη να χάσει τον ύπνο της. Η ζωή όμως συνεχίζεται και όσο πλησιάζει ο χειμώνας όλο και κάποιο ταξιδάκι θα οργανώσεις στο εξωτερικό.

Το «Μy Panda» είναι το app που θα σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής όσο περπατάς στους ευρωπαϊκούς δρόμους. Με τη βοήθεια του gps μαθαίνεις ανά πάσα στιγμή το επίπεδο ασφάλειας για την περιοχή όπου βρίσκεσαι.

Επίσης, σε περίπτωση ανάγκης, το «my panda» σου δείχνει την πιο γρήγορη και ασφαλής διαδρομή για να κατευθυνθείς στο πλησιέστερο αστυνομικό κέντρο ή να καλέσεις τις Αρχές. Αν πάλι, καταλάβεις πως κάτι περίεργο(aka έγκλημα, τρομοκρατική πράξη) συμβαίνει στο σημείο όπου κινείσαι, με ένα κλικ ειδοποιείς πως υπάρχει ανάγκη από βοήθεια.

my panda app

Το app έχει ως στόχο να κάνει τους κατοίκους και τους τουρίστες κάθε χώρας να αισθάνονται ασφαλείς. Σίγουρα το download αυτό δεν είναι άσκοπο.