Gym Geek: 3 τρόποι για να γυμναστείς online από το σπίτι

Διονυσία Καλαποθαράκου
Gym Geek: 3 τρόποι για να γυμναστείς online από το σπίτι

Δεν προλαβαίνεις να ξεκινήσεις γυμναστήριο; Iδού μερικές online εναλλακτικές και η καλή φυσική κατάστασή σου είναι ένα log in μακριά.

shutterstock 445131766

Θέλεις να γυμναστείς αλλά δεν έχει τον χρόνο «ούτε να βγεις από το σπίτι»; Λυπάμαι αλλά δεν μπορεί να είναι πια αυτή η δικαιολογία σου. Βρήκαμε για σένα τρία sites όπου μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις πολλών και διαφορετικών ειδών γυμναστική από το σαλόνι σου και την κρεβατοκάμαρά σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και γρήγορη σύνδεση στο ίντερνετ.

Hoolio
Τι είναι: Πρόκειται για το Netflix της γυμναστικής και δημιουργήθηκε από Έλληνες. Το Hoolio έχει άπειρες επιλογές video με χιλιάδες ασκήσεις ανάλογα με το πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθείς ή και τη διάθεσή σου. Ένας personal trainer βρίσκεται 24/7 διαθέσιμος στην οθόνη σου.
Πες κάτι ακόμα: Είναι ιδανικό για να ελέγχεις με αξιοπιστία την πρόοδό σου.
Το λάτρεψες γιατί: Μπορείς να προσκαλέσεις φίλες σου και να κάνετε όλοι μαζί το ίδιο session, ανεξαρτήτως του πού βρίσκεται η καθεμία.
Τι να δοκιμάσω: Αν έχεις κότσια, διάλεξε τη «μέθοδο Βίκινγκ» δια χειρός Svava Singbertsdottir.
Η σούμα: Κάποια video είναι δωρεάν. Η συνδρομή στο Hoolio Plus κοστίζει περίπου 10 ευρώ/μήνα. hoolio.com

Yogaia
Τι είναι: Μαθήματα yoga από τους καλύτερους επαγγελματίες yogis του κόσμου σε live streaming.
Πες κάτι ακόμα: Ιδανικό για τους αρχάριους. Άνοιξε την web cam και ο δάσκαλος θα συμβουλεύσει ή θα σε διορθώσει αν κάνεις κάποια στάση λάθος.
Το λάτρεψες γιατί: Μοιάζει σαν να κάνεις ιδιαίτερο. Χώρια που κανείς άλλος δεν θα σε κοιτάει αδιάκριτα όταν θα προσπαθείς να κάνεις τη στάση του «ανάποδου σκύλου».
Τι να δοκιμάσω: Τα βραδινά μαθήματα. Ό,τι πρέπει για να αποβάλλεις στο στρες και να κοιμηθείς σαν πουλάκι αμέσως μετά.
Η σούμα: Δωρεάν δοκιμή για 7 μέρες. 20 ευρώ/μήνα η συνδρομή. yogaia.com

Fitness blender
Τι είναι: Περισσότερες από 350 διαφορετικές ασκήσεις είναι διαθέσιμες για stream μέσω youtube.
Πες κάτι ακόμα: Έχεις τη δυνατότητα να συνδυάζεις τις ασκήσεις σου. Η γκάμα είναι, έτσι κι αλλιώς είναι τεράστια και καλύπτει όλα τα επίπεδα δυσκολίας: από ασκήσεις αερόβιας και kick-boxing μέχρι stretching.
Το λάτρεψες γιατί: Ο Daniel και η Kelly που επιμελούνται τα video έχουν 26 χρόνια εμπειρίας και, εκτός των άλλων, διεκδικούν με αξιώσεις τον τίτλο του τέλειου παντρεμένου ζευγαριού.
Τι να δοκιμάσω: Το πρόγραμμα προπόνησης 4-8 εβδομάδων.
Η σούμα: Δωρεάν στο youtube.