#StandwithKeaton: Μήπως το viral αυτό video του Instagram είναι fake;

#StandwithKeaton: Μήπως το viral αυτό video του Instagram είναι fake;

Μια viral ανάρτηση συγκίνησε τον κόσμο του θεάματος και του αθλητισμού στις ΗΠΑ αυτό το Σαββατοκύριακο. Από τους Τζάστιν Μπίμπερ στην Κέιτι Πέρι και τον  Snoop Dogg στην Cardi B ή τους Εκδικητές ο πιτσιρικάς Κίτον Τζόοουνς μιλάει στη μητέρα του με παράπονο, κλαίει και αναρωτιέται γιατί οι άνθρωποι πρέπει να είναι κακοί απέναντι σε κάθε τι διαφορετικό. Η έκκληση κατά της επιδημίας του bullying και την κουλτούρα του εκφοβισμού που γιγαντώνεται στις ΗΠΑ μοιάζει ειλικρινής. Είναι;

Η ανάρτηση από τη μητέρα του έφηβου Κίτον από το Tennessee έχει τον ίδιο πρωταγωνιστή να μιλάει για το bullying εις βάρος του από τους συμμαθητές του στο γυμνάσιο.

Η μητέρα του Kίμπερλι Τζόουνς απαθανάτισε τον γιο της στο αμάξι της, όταν πέρασε να τον πάρει από το σχολείο. Οι συμμαθητές του Κίτον τον περιέλουσαν με γάλα και τον κορόιδευαν για τη μύτη του ενώ τον αποκαλούσαν συνέχεια "ασχημο", "τέρας", έναν πιτσιρικά "χωρίς φίλους". Τα σημάδια στο πρόσωπό του Κίτον είναι ίχνη από την επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το πρόσωπο του.

"Ρωτάω από περιέργεια, γιατί μου κάνουν bullying; Ποιό το νόημα σε όλο αυτό;" ρωτά ο έφηβος με βουρκωμένα μάτια τη μητέρα του.

"Γιατί απολαμβάνετε να επιτίθεστε σε αθώους ανθρώπους και να βρίσκετε τρόπους να είστε κακοί απέναντί τους; Δεν είναι σωστό. Δεν είναι σωστό! Οι άνθρωποι που είναι διαφορετικοί από τους άλλους δεν πρέπει να κρίνονται για αυτό. Δεν είναι δικό τους λάθος!" λέει.

Το Χόλιγουντ αντέδρασε άμεσα και βρέθγηκε σύσσωμο στο πλευρό του πιτσιρικά. Από τον Snoop Dogg στην Cardi B και από τον Μαρκ Ράφαλο στον Κάπταιν Αμέρικα, Κρις Έβανς, συγκινήθηκαν με την έκκληση για ανθρωπισμό και συμπόνοια από τον μικρό ήρωα με τον τελευταίο να τον παροτρύνει να μείνει δυνατός.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr