5 apps που πρέπει να έχουν θέση στην οθόνη του κινητού σου!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
5 apps που πρέπει να έχουν θέση στην οθόνη του κινητού σου!

Εφαρμογές για λειτουργικά Android και iOS που θα κατεβάσεις στο λεπτό μόλις τις μάθεις.

Αν είσαι εξοικειωμένη με την τεχνολογία και το κινητό σου είναι προέκταση του χεριού σου, (ομολόγησέ το δεν είναι ντροπή πλέον) θα βρεις πολύ χρήσιμα τα πέντε αυτά applications που θα σου αποκαλύψω. Αφορούν σημαντικά κομμάτια της καθημερινότητάς μας και αν δοκιμάσεις για μια εβδομάδα να τα χρησιμοποιήσεις πιστεύω όχι μόνο θα συμφωνήσεις μαζί μου. αλλά πολύ πιθανόν να σου γίνουν απαραίτητα.

1. Window shopping

Window Shopping

Πώς θα σου φαινόταν να μπορείς από την οθόνη του κινητού σου να βλέπεις τις βιτρίνες των αγαπημένων σου καταστημάτων μαζί με κάποια επιλεγμένα εμπορεύματα τα οποία θα ανανεώνονται διαρκώς; Έτσι θα ξέρεις πριν πας εκεί αν υπάρχει κάτι καινούργιο να αγοράσεις. Επιπλέον, αν δεν γνωρίζεις τα μαγαζιά που υπάρχουν σε μία περιοχή μπορείς να τα ανακαλύψεις μέσα από το συγκεκριμένο app ώστε να κατευθυνθείς στοχευμένα χωρίς κόπο! Αυτή είναι η φιλοσοφία πίσω από το ολοκαίνουργιο ελληνικό application που ονομάζεται Window Shopping. Μια εφαρμογή κινητού για λειτουργικά Android και iOS η οποία σε μεταφέρει αρχικά έξω και στη συνέχεια μέσα σε καταστήματα της Αθήνας. Προς το παρόν λειτουργούν 6 επιλεγμένες περιοχές (Κηφισιά, Γλυφάδα, Κολωνάκι, Ερμού Χαλάνδρι, Μαρούσι) με 230 σημεία πώλησης, αλλά σιγά- σιγά τα καταστήματα αυξάνονται και η εφαρμογή θα επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα.

2. Perfect 365

perfect 365

Ένα από τα πιο εύχρηστα προγράμματα για να ρετουσάρεις και να τελειοποιείς το πρόσωπό σου σε κάθε φωτογραφία. Έχεις μαύρους κύκλους; Κάποιο σπυράκι που σου χαλάει την εικόνα; Όλα εξαφανίζονται... οποιαδήποτε ατέλεια. Βασικά εκτός από αυτό, μπορείς να μακιγιάρεις όπως θες ολόκληρο το πρόσωπό σου ακόμα και αν δεν έχεις ίχνος από make up, ώστε να δείχνει το αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό. Αλλάζεις ακόμα και τα μαλλιά σου αν θες!

3. CALM

CALM APP

Μια εφαρμογή που σε βοηθάει να χαλαρώσεις και να διαλογιστείς. Μείωσε το στρες της καθημερινότητας, νιώσε πιο ευχάριστα και κοιμήσου όμορφα και γλυκά χάρη σε αυτό το app. Μάλιστα θα βρεις επίπεδα διαλογισμού ώστε να ξεκινήσεις από τα βασικά στην περίπτωση που είσαι εντελώς αρχάρια στην φιλοσοφία του meditation. Ήχοι της φύσης και παρθένα τοπία θα σε βοηθήσουν να το καταφέρεις μέσα σε 10' όπου και αν βρίσκεσαι. Στο γραφείο, στο τρένο, στο ταξί...κλπ

4. Polyvore

polyvore

Το polyvore δεν σχετίζεται τόσο με τις online αγορές, όσο με την έμπνευση που παίρνεις βλέποντας ρούχα συνδυασμένα σε παλέτες, τις οποίες μπορείς να φτιάξεις κι εσύ η ίδια από το κινητό σου. Όσες από εσάς αγαπούσατε να παίζετε με τις κούκλες σας, στα παιδικά σας χρόνια, μόνο και μόνο για να τις ντύνετε, θα αγαπήσετε αυτή την εφαρμογή. Ουσιαστικά σας βοηθάει να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε στυλιστικούς συνδυασμούς που έπειτα θα υποστηρίξετε στα δικά σας outfits.

5. Followers

FOLLOWERS

Θες να έχεις τον πλήρη έλεγχο του λογαριασμού σου; Να μαθαίνεις ανά πάσα στιγμή ποιός σε διέγραψε, σε μπλόκαρε ή σταμάτησε να σε ακολουθεί; Οποιαδήποτε κίνηση συμβαίνει στον λογαριασμό σου στο instagram, μπορείς να την παρακολουθήσεις συνοπτικά σε αυτό το app ώστε να έχεις σαφή εικόνα για ότι γίνεται.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα weekend με φωτογραφίες, σκέψεις και αισθήσεις #nofilter...

Θες να βάψεις μόνη τα μαλλιά σου; Διάβασε 7 βασικούς κανόνες