Αυτό το smartphone θα σε κάνει να «ακτινοβολείς» με ένα άγγιγμα!

Αυτό το smartphone θα σε κάνει να «ακτινοβολείς» με ένα άγγιγμα!

Αν υπάρχει κάτι -μετά το κραγιόν- που δεν λείπει από μια γυναικεία τσάντα, τότε αυτό είναι το κινητό! Το χρειάζεσαι διότι μπορεί να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη σε χρόνο «ντετέ» για αυτό, αν είσαι σε φάση που αναζητάς το νέο σου smartphone, σίγουρα αξίζει να δεις τα δύο νέα μοντέλα που ανακαλύψαμε και τα οποία θα σε ενθουσιάσουν τόσο από άποψη ποιότητας όσο και τιμής.

Οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να δοκιμάσεις και να αποκτήσεις τα Redmi 5 και το Redmi 5 Plus της Xiaomi είναι πολλοί, ωστόσο, τρεις είναι εκείνοι οι οποίοι κέντρισαν το δικό μας ενδιαφέρον και μας εντυπωσίασαν. Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις, αν θέλεις να πεις σύντομα «αντίο» στο παλιό σου κινητό!

  1. Θα βγάζεις φωτογραφίες σαν επαγγελματίας

Δεν είναι μυστικό πως ένα από τα πρώτα πράγματα που μια γυναίκα «τσεκάρει» σε ένα κινητό τηλέφωνο είναι η κάμερα. Θέλουμε να βγάζουμε τέλειες selfies και να μοιραζόμαστε άψογες φωτογραφίες με τους φίλους μας στα social media.

Είτε επιλέξεις το Redmi 5 είτε προτιμήσεις το Redmi 5 Plus, το σίγουρο είναι πως μαζί τους θα βγάζεις υπέροχες εικόνες με απίστευτη ευκολία. Και τα δύο διαθέτουν οπίσθια κάμερα 12 megapixel και εμπρόσθια 5 megapixel, προσφέροντας έτσι σταθερές και καθαρές φωτογραφίες κάθε ημέρα (αλλά και νύχτα). Μάλιστα, μεταξύ άλλων, στα επιπλέον χαρακτηριστικά του Redmi 5 Plus περιλαμβάνεται η αναγνώριση προσώπου, η αντίστροφη μέτρηση για selfie (ω, ναι) και η λειτουργία Smart beauty 3.0 που θα κάνει την επιδερμίδα σου να λάμψει στο λεπτό!

redmi kentriki
  1. Δεν θα ξεμένεις από μπαταρία

«Τρέχεις» από το πρωί μέχρι το βράδυ και χρησιμοποιείς το smartphone σου πολύ. Μιλάς με την παρέα σου, στέλνεις μηνύματα στο Messenger, «ποστάρεις» φωτογραφίες στο Instagram, παρακολουθείς τα νέα των φίλων σου στο facebook και στέλνεις επαγγελματικά email. Το πρόβλημα είναι ότι η ημέρα σου είναι μεγάλη και η μπαταρία του κινητού σου… μικρή. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να «τσεκάρεις» τα Redmi 5 και Redmi 5 Plus. Διαθέτουν μπαταρία υψηλής χωρητικότητας -το Redmi5 3300mAh και το Redmi5 Plus 4000mAh- ενώ έχουν και χαμηλή κατανάλωση ισχύος. Πόσο χαμηλή; Τόσο που θα μπορείς να κάνεις συνεχή αναπαραγωγή βίντεο για 15 ώρες, χωρίς κανένα πρόβλημα!

redmi 2
  1. Δεν θα χρειαστεί να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη

Το πιο «hot» νέο είναι πως στην περίπτωση των νέων smartphone της Xiaomi, δεν θα χρειαστεί να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Το Redmi 5 κοστίζει μόλις 169 ευρώ, το Redmi 5 Plus (3GB+32GB) 199, ενώ το Redmi 5 Plus (4GB+64GB) 229 ευρώ. Αν αναλογιστείς τις υπηρεσίες που σου προσφέρουν και την ποιότητά τους, τότε ξέρεις ότι θα κάνεις αναμφισβήτητα μια αγορά «value for money». Αρκεί απλώς να μάθεις ότι προτού φτάσει στα χεράκια σου, κάθε μοντέλο Redmi υποβάλλεται σε 14.571 δοκιμές προκειμένου να διασφαλιστεί η αξιοπιστία της ποιότητάς του! Δεν το λες και λίγο!

redmi3

Όποια και αν είναι η δική σου επιλογή, το σίγουρο είναι πως χρειάζεσαι ένα κινητό που θα κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά σου και φυσικά, θα σε καλύπτει κάθε στιγμή! Το καλό είναι πως τα Redmi 5 και Redmi 5 Plus της Xiaomi έρχονται στη χώρα μας με την εγγύηση ποιότητας της Info Quest Technologies η οποία προσφέρει εγγύηση δύο ετών, άμεση, ποιοτική υποστήριξη και service, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Με λίγα λόγια, θα σε καλύψει πλήρως!

Στην περίπτωση, λοιπόν, που αυτή την εποχή ψάχνεις για νέο κινητό, φρόντισε να πάρεις ένα «έξυπνο» τηλέφωνο που θα το χαρείς στο έπακρο και φυσικά, μην ξεχάσεις να λάβεις υπόψη σου τις παραπάνω παραμέτρους. Τα ολοκαίνουρια Xiaomi Redmi 5 και Redmi 5 Plus είναι αναμφίβολα δύο «must» επιλογές για κάθε γούστο και πορτοφόλι.