Instagram: Πως θα κάνεις screenshot χωρίς να σε καταλάβει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Instagram: Πως θα κάνεις screenshot χωρίς να σε καταλάβει

Ήταν ακόμη Φεβρουάριος όταν ο κόσμος των social media και συγκεκριμένα του Instagram σήμανε συναγερμό, πως από εδώ και στο εξής όταν θα κάνεις screenshot στο story κάποιου φίλου –ή και μη- εκείνος θα βλέπει ένα σημαδάκι που θα προδίδει την πράξη σου. Ευτυχώς αυτή η λειτουργία φίλη μου παρέμεινε σε πειραματικό στάδιο, ειδάλλως θα είχαν κλείσει πολλά σπίτια αυτούς τους μήνες.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η ειδοποίηση δεν υπάρχει. Υπάρχει και βρίσκεται στα direct messages –σε περίπτωση που σου διαφεύγει-. Ναι, αν κάνεις screenshot κάποια απαγορευμένη φωτογραφία ή οτιδήποτε άλλο, σου έχουν στείλει σε direct message, ο αποστολέας αμέσως θα λάβει μια ειδοποίηση που θα τον ενημερώνει για την κίνηση σου. Και σίγουρα αυτό δεν το θέλεις, έτσι δεν είναι;

Εμείς όμως εδώ –για σένα δουλεύουμε- ψάξαμε και βρήκαμε ένα trick, το οποίο ξεγελάει όχι μόνο το σύστημα, αλλά και τον αποστολέα και σε αφήνει να κάνεις screenshot με την ησυχία σου. Πως γίνεται αυτό; Δώσε προσοχή.

Βάλε το κινητό σου σε λειτουργία πτήσης, πήγαινε στα direct messages κάνε screenshot το μήνυμα που θες και στη συνέχεια κλείσε το Instagram τελείως. Έπειτα βγάλε το κινητό από την λειτουργία πτήσης και συνέχισε κανονικά. Δεν θα καταλάβει ποτέ κανείς και τίποτα.

Διάβασε ακόμη:

Δες πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος τράβηξε screenshot το story σου στο Instagram

Τι λένε οι Instagram φωτογραφίες σου για σένα;