Η νέα δυνατότητα που προστέθηκε στο Tinder είναι λίγο ανατριχιαστική

Η νέα δυνατότητα που προστέθηκε στο Tinder είναι λίγο ανατριχιαστική

Πες μου που πηγαίνεις!

Η νέα δυνατότητα που έχει προστεθεί στο Tinder λαμβάνει υπόψη την τοποθεσία και ήταν σε δοκιμαστικό στάδιο αρκετούς μήνες τώρα.

Στη νέα λειτουργία της δημοφιλούς dating εφαρμογής, σκοπός είναι να ενισχυθεί η διαδραστικότητα στην πραγματική ζωή, οπότε οι χρήστες, θα μπορούν εφόσον το επιθυμούν, να βλέπουν τα μέρη- καφετέριες, εστιατόρια, μπαράκια- που επισκέπτονται τα πιθανά ταίρια τους στο Tinder.

To Τinder Places όπως έχει λανσαριστεί, έχει προς το παρόν δοθεί σε λειτουργία σε τρεις πόλεις (Brisbane, Sydney και Santiago) και σκοπό έχει να ταιριάξουν και τα γούστα των ανθρώπων στη διασκέδαση.

Διάβασε ακόμα: Good news: Το Instagram και η καινούργια του ρύθμιση θα σε γλιτώσουν από πολλά unfollow

Βέβαια, όπως καταλαβαίνεις, υπάρχει ο φόβος, εκείνος ο περίεργος τύπος που απέρριψες να σε ψάξει στο αγαπημένο σου μπαράκι.

Όμως, μην ανησυχείς, καθώς η νέα λειτουργία περιορίζεται στα μέρη που ορίζονται ως public.

Η υπεύθυνη σχεδιασμού της λειτουργίας, Samantha Stevens υποστηρίζει πως έχει ληφθεί κάθε απαραίτητο προληπτικό μέτρο για να συνεχίσει να υπάρχει η ασφάλεια των χρηστών.

Η ίδια εξηγεί πως ως γυναίκα, ήθελε να νιώθει ασφαλής αλλά ταυτόχρονα να μπορεί να αξιολογήσει έναν άνθρωπο όχι μόνο από τη φωτογραφία του, αλλά και από τα γούστα του και τα μέρη που του αρέσει να επισκέπτεται.
Πάντως, η εν λόγω λειτουργία μπορεί να κλειδωθεί άμεσα από το χρήστη σε συγκεκριμένα μέρη που δεν θέλει να αποκαλυφθούν.