Good news: Το Instagram και η καινούργια του ρύθμιση θα σε γλιτώσουν από πολλά unfollow

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Good news: Το Instagram και η καινούργια του ρύθμιση θα σε γλιτώσουν από πολλά unfollow

Αν αυτό γίνει, όλα θα είναι υπέροχα στη ζωή μας

Πριν από μερικές ημέρες μιλούσαμε για το Instagram και το νέο του κόλπο να κάνεις screenshot στα direct messages χωρίς να σε καταλάβει ο άλλος, όμως τα καινούργια νέα της αγαπημένης μας εφαρμογής θα σε κάνουν πιο χαρούμενο από ποτέ και θα νομίζεις πως το τριήμερο ξεκινάει από σήμερα.

Όπως έχεις καταλάβει το καλοκαίρι είναι εδώ και το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί πια, είναι να βρίσκεσαι στη δουλειά και να βλέπεις στο Instagram φωτογραφίες φίλων, οι οποίοι έχουν ήδη ξεκινήσει τα μπάνια -ή και τις διακοπές- και εσύ να βράζεις στη ζέστη της πρωτεύουσας. Και το θέλουμε αυτό; Σίγουρα όχι.

Μην αγχώνεσαι όμως και μην εκνευρίζεσαι γιατί το αγαπημένο σου application έχει φροντίσει και γι’ αυτό και σύντομα θα μπορείς να απαλλαγείς από αυτούς τους «ενοχλητικούς» τύπους. Και όχι δεν εννοούμε να τους κάνεις unfollow, κανείς μας δεν το θέλει αυτό. Το Instagram σου λύνει για μία ακόμη φορά τα χέρια και σε γλιτώνει από πολλές παρεξηγήσεις, αφού σε λίγο καιρό θα υπάρχει στις επιλογές σου το «mute».

Το οποίο κάνει αυτό ακριβώς που κατάλαβες. Μόλις αντιληφθείς πως κάποιος φίλος έφυγε για διακοπές κι εσύ είσαι ακόμη στη δουλειά, μπες στο account του και πατώντας τις τρεις τελίτσες κάτω από τις επιλογές report και unfollow θα υπάρξει και η επιλογή mute. Υπέροχο;

ewfwe

Αυτό το είδες;

Instagram: Πως θα κάνεις screenshot χωρίς να σε καταλάβει