Οι… γρήγοροι: Το απόλυτο challenge ανάμεσα σε Queen.gr και Ratpack.gr

Οι… γρήγοροι: Το απόλυτο challenge ανάμεσα σε Queen.gr και Ratpack.gr

Ο Ντίνος και ο Χρήστος ξέρουν να βάζουν πλυντήριο. Η Γωγώ και η Νάνσυ το ίδιο. Ποιος όμως θα κερδίσει σε αυτό το challenge; Ποιος θα βάλει όμως την πιο γρήγορη πλύση, που θα τους βγάλει και… ασπροπρόσωπους;

Το ραντεβού που έχουν δώσει τα αγόρια στο γήπεδο είναι σε 40’. Ο Ντίνος έχει αγχωθεί πως δεν θα προλάβουν, όμως ο Χρήστος τον καθησυχάζει. Το Samsung QuickDrive™ είναι εκεί για να τους στέψει πιο γρήγορους και -φυσικά- νικητές απέναντι στα κορίτσια.

Ο Χρήστος έχει κατεβάσει το app SmartThings με το οποίο βάζεις πλυντήριο από όπου κι αν βρίσκεσαι. Κι εκεί που νομίζεις ότι τα αγόρια πήραν το προβάδισμα και θα βάλουν γκολ από τα αποδυτήρια, όχι.

Η Γωγώ και η Νάνσυ ίσως είναι πιο γρήγορες. Και παρόλο που το μπλουζάκι -το αγαπημένο της Νάνσυς- θέλει να το πλύνει στο χέρι, επειδή και ο λεκές είναι δύσκολος και δεν έχει χρόνο στη διάθεσή της, η Γωγώ την πείθει ότι με το Samsung QuickDrive™ όχι μόνο θα βγει πεντακάθαρο, αλλά θα πλυθεί τέλεια σε 39 λεπτά (!) μόνο, αφού η πλύση ολοκληρώνεται στο μισό χρόνο σε σχέση με τα υπόλοιπα πλυντήρια. Γιατί τι είναι αυτό που αναζητούν όλες, από το πλυντήριο ρούχων τους; Να φροντίζει τα ρούχα και να μην τα καταστρέφει, να καθαρίζει όλους τους λεκέδες… και όλα αυτά γρήγορα! Και το Samsung QuickDrive™ ήρθε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και όχι μόνο!

Τα αγόρια προσθέτουν ρούχα στο ενδιάμεσο, βγάζουν και μια selfie για το αποτέλεσμα. Ποια ομάδα κατάφερε όμως να πλύνει τα ρούχα σε μόλις 39 λεπτά;

Δες το βίντεο για να μάθεις: