Όλα όσα μπορείς να κάνεις με το κινητό σου (και δεν τα έχεις ήδη σκεφτεί)

Όλα όσα μπορείς να κάνεις με το κινητό σου (και δεν τα έχεις ήδη σκεφτεί)

Αν υπάρχει ένα αντικείμενο το οποίο με δυσκολία αποχωρίζεσαι, τότε αυτό είναι το «έξυπνο» τηλέφωνό σου. Θέλεις να βρίσκεσαι πάντα μέσα στα πράγματα και να επικοινωνείς με τους δικούς σου ανθρώπους, όποτε το θελήσεις.

Εκτός, όμως, από ατελείωτο σκρολάρισμα στο Instagram, chatάρισμα στο Messenger και το Viber και αμέτρητα «like» και «καρδούλες» (είσαι tech κορίτσι, πώς να το κάνουμε;), υπάρχουν μερικές ακόμη κινήσεις-ματ που μπορείς να κάνεις με το κινητό σου και οι οποίες θα σε γεμίσουν ικανοποίηση. Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις για να μάθεις όλα τα μυστικά.

  1. Θα φοράς άψογα το κραγιόν σου

Δεν χρειάζεται να έχεις πάντα μαζί σου έναν καθρέφτη για να ανανεώνεις το μακιγιάζ σου και να βάζεις άψογα το κραγιόν στα χείλη σου. Αρκεί ένα smartphone, όπως το Honor 10, με 3D γυαλί επεξεργασίας στην πίσω του όψη για να έχεις λάμψη από κάθε γωνία, όπου και αν βρίσκεσαι (και χωρίς να βγάζεις ολόκληρο νεσεσέρ μες στο μετρό)!

honor 2
  1. Θα βλέπεις την κάθε λεπτομέρεια

Μια ακόμη βασική κίνηση ομορφιάς που μπορείς να κάνεις με το πιο σύγχρονο κινητό, είναι το να βλέπεις άμεσα κάθε ατέλεια και να τη διορθώνεις. Κανένας καθρέφτης και καμιά φίλη δεν θα δουν εκείνη την μικρή ατέλεια στο πρόσωπό σου. Μόνο η μπροστινή κάμερα με 3D αναγνώριση προσώπου του Honor 10 θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση στο λεπτό -και θα σου αποκαλύψει όλα όσα δεν θέλεις, αλλά χρειάζεται να δεις!

honor 3
  1. Θα βάλεις «στοπ» στην περιέργειά του

Αν ο φίλος σου έχει την ομολογουμένως κακιά συνήθεια να κοιτάει -πίσω ή και μπροστά από την πλάτη σου- τα μηνύματα και τις φωτογραφίες σου, τότε με το νέο Honor 10 που έχει και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, θα βάλεις «στοπ» στην περιέργειά του.

  1. Θα ξέρεις τι κάνει όταν το… βάζει στα πόδια

Τι άλλο μπορείς να κάνεις με το κατάλληλο κινητό τηλέφωνο; Μα φυσικά να «παγώσεις» τον χρόνο. Σου είπε το αγόρι σου ότι θα έβγαινε με τους φίλους του και ξαφνικά τον πέτυχες για καφέ στο κέντρο; Δεν θα προλάβει να εξαφανιστεί και να βρει δικαιολογίες διότι με ένα «άγγιγμα» θα τον «πιάσεις». Τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης. Αυτό είναι το «μυστικό».

honor 4
  1. Θα κάνεις το δικό σου fashion statement

Και ναι, με το smartphone το σωστό θα κάνεις και τη δική σου fashion δήλωση. Διότι φίλη μου, το κινητό σου δεν είναι απλώς η… προέκταση του χεριού σου, είναι ένα αξεσουάρ που κάθε μέρα φοράς και όπως τα ρούχα σου, έτσι και αυτό πρέπει να είναι κομψό και μοντέρνο. Εμείς για παράδειγμα, όταν κρατάμε στα χέρια μας το Honor 10 νιώθουμε ότι περπατάμε και… σκορπάμε γοητεία και λάμψη (να τα λέμε και αυτά)!

Δεν θέλουμε να το παινευτούμε, αλλά η αλήθεια είναι πως τρέξαμε και το πήραμε τον Ιούνιο (μόλις έφτασε ζεστό ζεστό στην Ελλάδα) γιατί βγάζει άψογες φωτογραφίες και κυρίως, διότι κυκλοφορεί σε εμβληματικά χρώματα που δημιουργήθηκαν στο Κέντρο Αισθητικής του Παρισιού, όπως είναι το Phantom Green και το Phantom Blue.

honor 5
  1. Θα κάνεις τη μαμά σου να σου πει «μπράβο» για τo… νερόβραστο φαγητό που έφτιαξες

Μπορεί η μητέρα σου να παραπονιέται συχνά, λέγοντας πως πήγες 30 ετών και δεν έμαθες να φτιάχνεις «ούτε αβγό», ωστόσο, με ένα «έξυπνο» κινητό, θα μπορέσεις να την κάνεις να σου πει «μπράβο». Για την ακρίβεια, θα κάνεις ακόμη και τη φίλη σου που έγινε πρόσφατα food blogger να ζηλέψει με τη (φαινομενικά) νόστιμη δημιουργία σου. Πίστεψέ μας, ένα smartphone με διπλή κάμερα τεχνητής νοημοσύνης αρκεί για να σταματήσει τη γκρίνια της μαμάς σου και να κάνει το φαγητό σου να φαίνεται απίστευτα λαχταριστό -ακόμη και αν δεν είναι.

honor 6
  1. Θα αποκτήσεις τη δική σου digital ταινιοθήκη

Τέλος, σε ενημερώνουμε πως με ένα κινητό -και δη το πιο σύγχρονο- θα μπορέσεις να αποκτήσεις τη δική σου προσωπική ταινιοθήκη. Για παράδειγμα, το Honor 10 παίζει κάποιες φορές για εμάς τον ρόλο του… κινηματογραφικού παραγωγού. Κατηγοριοποιεί τις φωτογραφίες σε έξυπνες συλλογές, τις ομαδοποιεί σε βίντεο και στο τέλος, τους βάζει και την κατάλληλη μουσικούλα. Κάνει ό,τι χρειάζεται δηλαδή για τις καλοκαιρινές μας αναμνήσεις!