Bad news: Το Instagram έκανε κάτι που πολύ μας στεναχώρησε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Bad news: Το Instagram έκανε κάτι που πολύ μας στεναχώρησε

Αλλά εξακολουθούμε να το αγαπάμε

Είναι αλήθεια πως τον τελευταίο χρόνο το Instagram έχει γίνει ο καλύτερος μας φίλος και δεν το αποχωριζόμαστε και πάρα πολύ εύκολα. Φταίει το γεγονός ότι έχει τέλεια φίλτρα, ότι μπορείς να κάνεις story με μουσική ή μήπως το ότι πλέον μπορείς να έχεις το δικό σου κανάλι σε αυτό (κάτι σαν το youtube);

Δες και αυτό: Οκτώ πόζες για να φαίνεσαι πιο αδύνατη με μαγιό στο Instagram

Ή μήπως όλα αυτά μαζί; Όπως και να ‘χει, η συγκεκριμένη πλατφόρμα θα είναι για πολύ καιρό ακόμη η αγαπημένη μας και κατ’ επέκτασιν η προέκταση του χεριού μας. Έκανε όμως και κάτι που πολύ μας στεναχώρησε και δυσκολευτήκαμε να το πιστέψουμε. Κάπου στα μέσα Φεβρουαρίου ανακοινώθηκε, πως το Instagram θα ενημερώνει με ειδοποιήσεις, όταν κάποιος κάνει screenshot τα story σου.

Κι ενώ στην αρχή δεν το πήραμε με πολύ καλό μάτι –είναι αλήθεια θα έκλειναν πολλά σπίτια- στην πορεία μας άρεσε. Και μετά από κάποιους μήνες μας απογοήτευσε, παίρνοντας το πίσω. Το Instagram ανακοίνωσε πως αποσύρει αυτήν τη ρύθμιση και δεν θα στέλνει πια ειδοποιήσεις στους χρήστες που τους κάνουν screenshot τα story. Κάποια στεναχώρια νιώσαμε αλλά δεν πειράζει εξακολουθούμε να το αγαπάμε.

Δες και αυτό: Το νέο update του Instagram θα σε κάνει να ξεχάσεις οποιαδήποτε άλλη διαδικτυακή πλατφόρμα