Mi Robot Vacuum: Η σκούπα-ρομπότ που θα γίνει η καλύτερή σου φίλη!

Mi Robot Vacuum: Η σκούπα-ρομπότ που θα γίνει η καλύτερή σου φίλη!

Είτε ζεις μόνη σου είτε συγκατοικείς, το σίγουρο είναι πως οι δουλειές του σπιτιού αποτελούν μια εβδομαδιαία ή καθημερινή «αγγαρεία» που καλείσαι να κάνεις δίχως να διαμαρτύρεσαι. Διότι πώς θα χαλαρώνεις και θα απολαμβάνεις πραγματικά το σπιτάκι σου, αν δεν το διατηρείς καθαρό και τακτοποιημένο;

Το πρόβλημα είναι, βέβαια, πως τις περισσότερες φορές, η λίστα με τις δουλειές του σπιτιού μεγαλώνει σε χρόνο «ντετέ» και κάτι τέτοιες στιγμές, εύχεσαι να μπορούσες απλώς να… μεταφερθείς ως διά μαγείας στο μέλλον και να επιστρέψεις στο παρόν με μια… σκούπα-ρομπότ!

Ναι, ονειρεύεσαι μια σκούπα που θα μπορεί να σκανάρει τους χώρους σου, να κινείται μόνη της στο σπίτι, να βγάζει τις δικές της διαδρομές, να πηγαίνει σε κάθε γωνιά του σπιτιού και να εντοπίζει όλες τις βρομιές, να καθαρίζει όλο το σπίτι όσο εσύ χαλαρώνεις στον καναπέ σου, παρακολουθώντας την αγαπημένη σου σειρά και έπειτα από όλα αυτά, να… επιστρέφει μόνη της στη βάση της.

Με λίγα λόγια θέλεις μια σκούπα που… σκουπίζει μόνη της και ευτυχώς, σου έχουμε καλά νέα. Όπως φαίνεται, το μέλλον που ονειρεύεσαι για να είσαι χαλαρή μετά το γραφείο… δεν είναι τόσο μακρινό, διότι μόλις ήρθε στην Ελλάδα μια ρομποτική σκούπα η οποία θα κάνει την καθημερινότητά σου πιο ευχάριστη, πιο ξεκούραστη και σίγουρα πιο δημιουργική -αν γλιτώσεις το σκούπισμα θα έχεις περισσότερο χρόνο να καταπιάνεσαι με ό,τι πραγματικά σου αρέσει.

SKOUPA XIAOMI 2

Η Mi Robot Vacuum θα γίνει η νέα σου «κολλητή»

Στην περίπτωση που αναρωτιέσαι αν μια σκούπα μπορεί πραγματικά να αλλάξει μια συνήθεια πολλών ετών και να κάνει ξαφνικά την καθαριότητα «παιχνίδι», η απάντηση είναι… ΝΑΙ! Ακόμη και αν δεν τα πηγαίνεις καλά με την τεχνολογία, σίγουρα μπορείς να καταλάβεις ότι μια «έξυπνη» σκούπα-ρομπότ μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σου καλύτερη. Σίγουρα, λοιπόν, αξίζει να τη γνωρίσεις.

Το όνομά της είναι Mi Robot Vacuum, είναι απίστευτα κομψή και όπως θα καταλάβεις, θα γίνει η νέα σου «κολλητή». Γιατί; Διότι αυτή η σκούπα… θα σκουπίζει μόνη της το σπίτι σου, ακολουθώντας πιστά τις δικές σου οδηγίες, ενώ εσύ θα μπορείς να την ελέγχεις πλήρως από απόσταση (αφού συγχρονίζεται με το Mi Home APP)!



Δεν θα σηκωθείς καν από τον καναπέ

Τι άλλο αξίζει να γνωρίζεις για την «έξυπνη» σκούπα που έχει «κλέψει» την προσοχή μας; Η λίστα είναι μεγάλη, ωστόσο, εμείς θα εστιάσουμε στα σημεία που πραγματικά πιστεύουμε ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά, για κάθε γυναίκα που όλη μέρα «τρέχει»!

SKOUPA XIAOMI 3

Στα δικά μας «must», λοιπόν, περιλαμβάνεται το ότι είναι σχεδιασμένη για να καθαρίζει όλους τους τύπους δαπέδων, ότι διαθέτει 12 διαφορετικούς αισθητήρες για να χαρτογραφεί τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού, πως έχει τρεις επεξεργαστές για να κινείται σε πραγματικό χρόνο καθώς και ότι υπολογίζει τον προσδιορισμό των καλύτερων διαδρομών καθαρισμού στο σπίτι! Η Mi Robot Vacuum καθαρίζει, επίσης, την περιοχή που θέλεις εσύ, σκανάροντας τον χώρο σε 360 μοίρες… 1.800 φορές το λεπτό, ενώ χάρη στην πλευρική της βούρτσα καθαρίζει αποτελεσματικά ΚΑΙ τις γωνίες.

XIAOMI 4

Αφού τα κάνει όλα αυτά για εσένα, η φίλη σου η Mi Robot Vacuum επιστρέφει μόνη της στη θέση της και επαναφορτίζεται αυτόματα για να μην σε σηκώσει από τον καναπέ. Όπως βλέπεις, το μέλλον είναι ήδη εδώ και οι δουλειές του σπιτιού μπορούν όντως να γίνουν «παιχνιδάκι». Αν είσαι και εσύ ένα σύγχρονο εργαζόμενο κορίτσι ή μια σύγχρονη νοικοκυρά, τότε σίγουρα καταλαβαίνεις γιατί η Mi Robot Vacuum είναι η φίλη που θέλεις να αποκτήσεις ASAP. Θα την ανακαλύψεις στις μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης, και στο κατάστημα Mi Store στο Golden Hall και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.mistore-greece.gr και απλώς… θα τη λατρέψεις!