Τέσσερα δώρα για τις γυναίκες της ζωής μας!

Τέσσερα δώρα για τις γυναίκες της ζωής μας!

Και επειδή είσαι στάνταρ έξυπνη (εκτός από fabulous), έχεις ήδη προγραμματίσει την ημέρα που θα βγεις να κάνεις τις αγορές σου για τα δώρα σου.

Λίγες μόνο μέρες έμειναν μέχρι τα χαρτιά περιτυλίγματος να πέσουν στο πάτωμα και εσύ να έχεις μοιράσει λίγα χαμόγελα ικανοποίησης στους αγαπημένους σου ανθρώπους. Το δέντρο έχει στολιστεί εδώ και καιρό, τα φωτάκια αναβοσβήνουν μετρώντας ώρες, λεπτά και δευτερόλεπτα μέχρι το 2019 να κάνει την εμφάνισή του, ενώ τα δώρα έχουν αρχίσει να τοποθετούνται στη βάση του.

Και επειδή είσαι στάνταρ έξυπνη (εκτός από fabulous), έχεις ήδη προγραμματίσει την ημέρα που θα βγεις να κάνεις τις αγορές σου για τα δώρα σου. Για να φανείς όμως ακόμη πιο έξυπνη (πιο fabulous δεν γίνεται), θα σου πω ένα μυστικό: Κάνε λίστα. Βγάλε χαρτί και μολύβι (οκ, όχι. Απλά άνοιξε το app στο android) και σημείωσε τα δώρα που θα κάνεις σε εκείνες που αγαπάς περισσότερο. Ναι, φυσικά και θα μιλήσουμε για τις γυναίκες της ζωής σου. Άλλωστε, οι άντρες είναι εδώ για να ΜΑΣ κάνουν δώρα! Και μην ξεχνάς, όσο μακριά ή κοντά κι αν είναι κάποιος, σημασία έχει να είναι κοντά στην καρδιά σου! Be together λοιπόν και αυτές τις γιορτές!

Hey, soul sister!

Σόρι, αλλά σαν την αδερφή δεν έχει. #mysisterisbetterthanyours και ήρθε η στιγμή να το αποδείξουμε (ναι, εννοείται και εγώ μαζί). Μπορεί να μην ζείτε μαζί, μπορεί να «σπαταλά» πολλές ώρες στο γραφείο, μπορεί ακόμη και να ζει σε άλλη χώρα, όμως πάντα μα πάντα μπορούμε να είμαστε μαζί, ακόμα και χωρίς να είμαστε μαζί! Τα αδέρφια μας είναι ό,τι πιο σημαντικό έχουμε και για αυτό αξίζουν μοναδικά δώρα! Για παράδειγμα, ένα Samsung S9+ για να μπορεί να κατακτά την ημέρα και τη νύχτα με εκπληκτικές φωτογραφίες στο έντονο φως της ημέρας αλλά και σε εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό, ενώ θα μπορεί να σου στέλνει αμέτρητες selfies είναι ό,τι πιο έξυπνο θα μπορούσες να έχεις σκεφτεί (ολομόναχη φυσικά) για να της χαρίσεις.

SAMSUNG DWRA 1

My colleague

Οι ουσιαστικές επαφές είναι αυτές που διαρκούν και εσύ αυτό ακριβώς αναζητάς από τις σχέσεις που καθημερινά «χτίζεις». Επενδύεις και είσαι ευτυχισμένη που το κάνεις (και καλά κάνεις). Ποιος είναι ο άνθρωπος που παρόλο που βλέπεις κάθε, μα κάθε ημέρα, αυτές τις γιορτές θα είστε χώρια; Φυσικά η διπλανή σου στο γραφείο. Φυσικά και είναι υγιές όταν βλέπεστε σχεδόν 360 ημέρες το χρόνο, να πρέπει τις μέρες των γιορτών να είναι η κάθε μία με την οικογένειά της. Όμως, δεν θα ξεχάσετε η μία την άλλη. Be together λοιπόν και για το Μαράκι στο διπλανό γραφείο! Χάρισέ της το στυλάτο smartwatch της Samsung, Galaxy Watch και όταν θα μετρά αντίστροφα τα δευτερόλεπτα για να υποδεχτεί το νέο έτος, θα είσαι η πρώτη που θα ευγνωμονεί που τη νέα χρονιά θα είναι πάντοτε στην ώρα της, αλλά και θα διατηρείται σε φόρμα! Δεν είναι τυχαίο πως το Galaxy Watch μπορεί να είναι και νέος personal trainer σου, δίνει τη δυνατότητα να εστιάσει σε περισσότερη άσκηση με λιγότερο προγραμματισμό., μετρά τον καρδιακό ρυθμό σας και αναγνωρίζει και παρακολουθεί έως και 39 δραστηριότητες άσκησης.

Mamma mia

Ναι, αναμενόμενο να σου προτείνουμε να πάρεις δώρο στη μαμά σου. Αυτό που ίσως δεν είναι αναμενόμενο είναι το δώρο που θα της δωρίσεις φέτος. Ξέχνα τα βιβλία μαγειρικής και τις φόρμες για κέικ. Στο 2019 (θα) ζούμε. Η μαμά σου έχει ανάγκη από ένα tablet. Ναι, καλά διάβασες. Αυτό που μένει είναι να ανακαλύψεις τον άψογο συνδυασμό design, ευελιξίας και δύναμης σε ένα από τα Samsung tablets. Προσαρμοσμένο στην πολυάσχολη ζωή της μαμάς σου στο σπίτι και εν κινήσει, το εκλεπτυσμένο Samsung Galaxy Tab S4 είναι ο απόλυτος βοηθός ψυχαγωγίας και ταυτόχρονης εκτέλεσης πολλαπλών εργασιών! Πλέον θα την παίρνεις εσύ τηλέφωνο να δεις τι κάνει μιας και σίγουρα θα ξεχαστεί παρακολουθώντας την αγαπημένη της σειρά στην sAMOLED οθόνη αναλογίας 16:10 με σύστημα τεσσάρων ηχείων από την AKG για ρεαλιστικό ήχο. Θα σε λατρέψει (ναι, κι άλλο)!

SAMSUNG DWRA 2

This is me!

Μην ξεχάσεις να σε επιβραβεύσεις για τη χρονιά που πέρασε. Είσαι η πιο σημαντική γυναίκα της ζωής σου και σε αυτό δεν χωρά αμφιβολία. Πώς θα πεις στον εαυτό σου ένα μεγάλο «μπράβο» για τις ώρες που εργάστηκες, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισες, για όλα όσα πέρασαν; Η απάντηση είναι μία: με ένα ισχυρό κινητό που συμβαδίζει με τις ανάγκες σου. Μην ψάξεις πολύ, το Galaxy Note 9 με το ολοκαίνουριo S Pen με δυνατότητα Bluetooth είναι εδώ. Το αξίζεις. Θα διευκολύνεις την καθημερινότητά σου, με μπαταρία 4000mAh και με την ισχύ της ενσωματωμένης μνήμης των 128GB - επεκτάσιμη έως και 512GB περισσότερο θα ξεγνοιάσεις, έχοντας αποδοτικό performance σε προσωπικά και επαγγελιματικά tasks και έτσι θα μπορείς να περνάς περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σου. Ναι, θα καταφέρεις το ακατόρθωτο! Τι άλλο θέλεις;

#BeTogether και αυτές τις γιορτές, ακόμα κι αν είμαστε μακριά με όσους αγαπάμε.

Sponsored by Samsung