Η Wolt έφτασε και στην Αθήνα και αλλάζει την εμπειρία σου στην online παραγγελία φαγητού

Η Wolt έφτασε και στην Αθήνα και αλλάζει την εμπειρία σου στην online παραγγελία φαγητού

Ανακάλυψε. Παράγγειλε. Απόλαυσε

Τι πρέπει να περιμένει κανείς όταν μια από τις δημοφιλέστερες και πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες online food delivery στον κόσμο έρχεται στην πόλη του; Τίποτα λιγότερο από μια ολοκαίνουργια, απολαυστικότερη εμπειρία παραγγελίας από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας!

H Wolt είναι μία βραβευμένη παγκόσμια πλατφόρμα online παραγγελίας φαγητού που ξεκίνησε ως startup στην Φινλανδία το 2014 και σήμερα διαθέτει παραπάνω από 1,5 εκατομμύριο χρήστες, 10.000 συνεργάτες διανομής, 3.500 συνεργαζόμενα εστιατόρια και 300 εργαζόμενους σε 38 πόλεις και 14 χώρες, συμπεριλαμβανομένης πλέον και της Ελλάδας. Έχει διακριθεί με το βραβείο Apple Editors’ Choice Awards, ενώ σε χώρες όπως η Φινλανδία, η Νορβηγία, η Τσεχία, η Πολωνία, είναι η αγαπημένη πλατφόρμα food delivery των foodies.

Στη χώρα μας, ξεκινά από γειτονιές όπως το Χαλάνδρι, το Μαρούσι, το Χολαργό, την Κηφισιά, την Αγία Παρασκευή και το Ψυχικό, συνεργαζόμενη ήδη με περισσότερα από 50 εστιατόρια (μεταξύ τους και τα Vegan Fairies, Big Cahuna, Il Covo, Caffé I Frati, Κρήσσα Γη, Penny Lane, Nama) και σύντομα θα επεκταθεί και στην υπόλοιπη Αθήνα, διευρύνοντας το δίκτυο των συνεργαζόμενων εστιατορίων.

Wolt Athens

Χάρη στη Wolt, απολαμβάνει κανείς τα αγαπημένα του πιάτα από τα καλύτερα εστιατόρια, όπου κι αν βρίσκεται. Η παραγγελία γίνεται εύκολα και απλά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, πάντα online είτε στο εύχρηστο app (διαθέσιμο σε AppStore και Google Play) είτε στο wolt.com

Εκτός από την ταχύτητα στην παραγγελία και την ασφάλεια στη συναλλαγή, η Wolt διακρίνεται από μερικά ακόμη χαρακτηριστικά που την ξεχωρίζουν από παρόμοιες πλατφόρμες και κάνουν τη συνολική εμπειρία food delivery πολύ πιο απολαυστική:

  • Μπορείτε να παρακολουθείτε online την παραγγελία σας καθ’ όλη της τη διάρκεια, γνωρίζοντας κάθε στιγμή σε ποιο στάδιο προετοιμασίας βρίσκεται το φαγητό σας ή που κινείται ο οδηγός που θα σας το παραδώσει.
  • Σας δίνει τη δυνατότητα να προσκαλέσετε φίλους σας να δοκιμάσουν τη Wolt και να επωφεληθείτε, τόσο εκείνοι όσο κι εσείς, με έκπτωση ή επιστροφή 5 ευρώ ο καθένας για την επόμενη παραγγελία.

Η Βάλια Παπαγεωργίου, Marketing Manager της Wolt Greece, δήλωσε: «H Wolt είναι ένα πολύ φρέσκο brand που υπόσχεται πώς κάνει την κάθε μέρα καλύτερη και πιο ξεκούραστη, ένα γεύμα τη φορά. Όλοι μας τρώμε, από 2 έως 5 φορές την ημέρα και για εμάς επιτυχία είναι να κάνουμε καθεμία από αυτές τις φορές απόλαυση. Η πλατφόρμα είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει μία ανώτερη εμπειρία παραγγελίας φαγητού, δίνοντας τη δυνατότητα, πλέον και στους Αθηναίους, να ανακαλύψουν τα καλύτερα της πόλης, να παραγγείλουν εύκολα και γρήγορα και να απολαύσουν το γεύμα τους στην άνεση του σπιτιού, του γραφείου τους, ακόμα και στο πάρκο, στην παραλία - όπου κι αν βρίσκονται. Η Αθήνα είναι μία πόλη με απίθανο φαγητό και εμείς το φέρνουμε καθημερινά στην πόρτα σας».

Βρείτε την εφαρμογή στο AppStore, στο Google Play ή παραγγείλτε online στο www.wolt.com.

Eπισκεφθείτε το www.wolt.com και τις σελίδες της πλατφόρμας στο Facebook και στο Instagram για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της.