#RewritetheRules: Το hashtag που σε φέρνει όλο πιο κοντά σε αυτά που αγαπάς

Ερμιόνη Σαρρή
#RewritetheRules: Το hashtag που σε φέρνει όλο πιο κοντά σε αυτά που αγαπάς

Στο Παρίσι μάθαμε το μυστικό για να μη μένει τίποτα σε… απόσταση.

Αν έπρεπε να περιγράψω την προηγούμενη εβδομάδα μου με ένα και μόνο hashtag θα ήταν το… #RewritetheRules. Σε θεωρητικό επίπεδο έκλεισα τα 30 πριν από 3 μήνες περίπου. Σε πρακτικό, όμως, μόλις στις 26 Μαρτίου μαζί με την Huawei.

Οι κανόνες των smartphones γράφτηκαν ξανά και είχαν, φυσικά, την υπογραφή της Huawei γιατί το παν δεν είναι να συμμετέχεις στο παιχνίδι αλλά να μοιράζεις την τράπουλα. Και εκείνη μας το απέδειξε στις 26 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Παρισιού.

Ο CEO του Huawei Consumer BG, Richard Yu, είπε χαρακτηριστικά πως στόχος της εταιρείας είναι να μπορεί ο κάθε πελάτης της να απαθανατίζει τα πάντα τριγύρω του, μέρα και νύχτα με μία και μόνο συσκευή. Χωρίς να αλλοιώνονται τα χρώματα, χωρίς να υπάρχει διαφορά μεταξύ φωτογραφίας και φυσικού τοπίου. Μετά από λίγες ώρες, κρατώντας στα χέρια μου το νέο P30 Pro κατάλαβα τι ακριβώς εννοούσε και συμφώνησα εκατό τοις εκατό μαζί του.

Γιατί όλοι ανυπομονούν, όμως, να γνωρίσουν τα νέα P30 της Huawei;

Γιατί δε θα μείνουν ποτέ στο «ΣΚΟΤΑΔΙ» λόγω της νέας Super Sensing τετραπλής κάμερας της Leica.

Ακόμα κι αν τα φώτα χαμηλώνουν, οι φωτογραφίες σου θα συνεχίσουν να λάμπουν και να μοιάζουν σα να τραβήχτηκαν από επαγγελματία φωτογράφο. Η λειτουργία ενσωματώνει όλες τις καινούριες τεχνολογίες για να μπορείς να αποτυπώσεις για πρώτη φορά φωτογραφίες και βίντεο σε χαμηλό φωτισμό που πριν δεν μπορούσες. #12pointsgoestoHUAWEI

highlights 53713940 417355758840825 4617724431905074552 n

Γιατί θα έρχονται όλο και πιο κοντά σε όλα όσα αγαπούν με το νέο Υβριδικό Zoom 10x

Ο φακός είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο με 5οπτικό, 10υβριδικό και 50ψηφιακό . Δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να αγχωθείς να πιάσεις πρώτη σειρά σε κάποια συναυλία για να τραβήξεις την τέλεια φωτογραφία ή το καλύτερο βίντεο αφού θα είναι σα να έχεις ένα μικρό τηλεσκόπιο στα χέρια σου. Εγώ, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μoυ, έφερα σχεδόν έξω από το παράθυρο του δωματίου τον Πύργο του Άιφελ. Ήταν σα να μένω λίγα μέτρα πιο μακριά του ενώ στην πραγματικότητα μας χώριζαν περισσότερα από 7 χιλιόμετρα.

IMG 20190326 232539

Η πραγματική απόσταση

IMG 20190327 104549

Η φωτογραφία με το zoom.

Γιατί στα social media τους θα κυριαρχεί Dual-View Video.

Η λειτουργία Dual-View video μπορεί να απαθανατίσει δύο οπτικές της ίδιας σκηνής, την ίδια ακριβώς στιγμή χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα διαφορετικές κάμερες! Η δυνατότητα εγγραφής δύο πλευρών της ίδιας σκηνής σου επιτρέπει να αναδείξεις μια επιπλέον οπτική που δεν υπήρχε ποτέ πριν από αυτό. Και τα likes θα πέσουν βροχή αφού τα βίντεο σου πλέον θα είναι σαν αυτά των αγαπημένων σου bloggers του εξωτερικού. Γίνε σκηνοθέτης ή απλά το μοντέλο και δημιούργησε τα πιο ‘’fashionable’’ dual view video με το αγαπημένο σου P30 της Huawei.



Γιατί μία και μόνο υπόκλιση δεν αρκεί για τα πορτραίτα του Super Bokeh.

Ως γνήσιο κορίτσι των social media γνωρίζω πολύ καλά πως τα πορτραίτα είναι το στυλ φωτογραφίας που αγαπάμε εμείς οι γυναίκες. Για αυτό μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως πλέον με το P30 θα ζήσεις την εμπειρία των νέων βελτιωμένων χαρακτηριστικών της κάμερας με την δυνατότητα λήψης πορτραίτου παρά την παρουσία έντονου οπίσθιου φωτισμού καθώς και της λήψης πορτραίτου με bokeh εφέ και απόλυτη λεπτομέρεια, τόσο που ακόμη και οι τούφες των μαλλιών σου θα φαίνονται πεντακάθαρα. Η δική μου αγαπημένη; Το πορτραίτο που έβγαλα μπροστά από τον Πύργο. (Ξεκάθαρη fan του Eiffel)

ermioni s 53851749 276727856551277 8979374706750424094 n

Ο δικός μου παριζιάνικος απολογισμός;

Η νέα σειρά P30 της Huawei δεν απλά κάποιες νέες συσκευές της εταιρείας. Είναι οι «ναυαρχίδες». Είναι το νέο μαύρο αν μιλούσαμε για μόδα. Είναι το νέο κόκκινο, αν μιλούσαμε για κραγιόν. Η τεχνολογία συνάντησε το lifestyle και το P30 έγινε η talk of the town συσκευή την οποία μπορείς από αύριο κιόλας 2 Απριλίου να την κρατάς στα χέρια σου. Και αν θες να εμπιστευτείς, δική μου αδυναμία είναι η απόχρωση Breathing Crystal. Απόλυτα γυναικεία και ιδιαίτερη για τον χώρο της τεχνολογίας.

IMG 20190328 140615

Υ.γ Αν είσαι μία από εμάς, άρα φεύγεις το πρωί από το σπίτι και επιστρέφεις όταν πλέον είναι μεσάνυχτα, να ξέρεις πως το νέο σου P30 δε θα σε προδώσει ποτέ από μπαταρία. Μα ΠΟΤΕ.

Υ.γ 2 Στην παρακάτω gallery σου έχω μερικά ''To do'' για το Παρίσι μέσα από τις φωτογραφίες που τράβηξα με το P30 Pro της Huawei.