Πλέον μπορείς να διαλέξεις μόνη σου αν θα μπεις ή όχι σε κάποιο group στο WhatsApp

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πλέον μπορείς να διαλέξεις μόνη σου αν θα μπεις ή όχι σε κάποιο group στο WhatsApp

Το καλύτερο update ever

Μπορεί το Facebook να μετράει περισσότερα χρόνια ζωής, όμως όταν πρόκειται για group chats, τότε όλοι προτιμούμε το WhatsApp. Είναι η καλύτερη εφαρμογή όταν πρόκειται για λίγο κους κους, αλλά και όταν υπάρχει σοβαρή συζήτηση με τους συναδέλφους. Αυτό που ίσως δεν μας άρεσε πολύ μέχρι τώρα, είναι ότι μπορούσες να προστεθείς σε οποιοδήποτε group χωρίς να το θες και χωρίς να σε ενδιαφέρει καν το θέμα συζήτησης.

Αυτό όμως πλέον αλλάζει γιατί το νέο του update σου επιτρέπει να διαλέγεις εσύ σε ποια group συζήτησης θέλεις να μπεις. Με τη νέα ρύθμιση μπορείς να επιλέξεις ποιοι είναι αυτοί που μπορούν να σε προσθέσουν σε group, με τις επιλογές σου να βρίσκονται ανάμεσα στο «everybody» (aka ακόμη κι επαφές που δεν γνωρίζεις), «my contacts» (aka οι επαφές σου) και «nobody» (aka κανένας).

Εάν επιλέξεις το «nobody» θα εξακολουθούν να προσθέτουν, απλά σε αυτή την περίπτωση θα σου έρχεται ιδιωτική πρόσκληση και θα έχεις 3 μέρες στη διάθεσή σου για το αν θα επιλέξεις ή όχι να μπεις να μπεις στο group. Τέλειο έτσι;

4276be0c 43aa 4fd2 ba1d bdfe98090023 whats