Πώς πραγματικά νιώθουν οι άντρες όταν μας βγάζουν φωτογραφίες για τα social media;

Πώς πραγματικά νιώθουν οι άντρες όταν μας βγάζουν φωτογραφίες για τα social media;

Τα αγόρια του Ratpack γράφουν ένα γράμμα διαμαρτυρίας για το ''εργο'' τους ως φωτογράφοι 

Στα διπλανά μας γραφεία υπάρχουν και οι... Ratpack όπως συνηθίζουμε να τους φωνάζουμε στους διαδρόμους. Και εχθές τους θέσαμε το εξής ερώτημα. «Πώς αισθάνεστε όταν η κοπέλα σας σας ζητάει να τη βγάλετε μερικές φωτογραφίες;»

...και εκείνοι απάντησαν:

Αν κάποια στιγμή στη ζωή μας νιώσαμε κουρασμένοι από τις φωτογραφίες -από τις πενθήμερες στα σχολεία μέχρι τα events που μας προσκαλούν- τίποτα από όλα αυτά δεν συγκρίνεται με αυτό που κάνεις εσύ. Μία νέα είδους σκλαβιά, ένα σακί στην πλάτη που ονομάζεται «το προφίλ σου στο Instagram» . Και επειδή τα likes πρέπει να πέφτουν σαν την βροχή, ξέρω ήδη ποιος την πληρώνει για μία σωστή και συνάμα καλή φωτογραφία. Εγώ.

Ναι εγώ. Γιατί δεν σου είναι τίποτα αρκετό. Πλέον για να βρεις γκόμενα πρέπει να έχεις παρακολουθήσει μαθήματα φωτογραφίας. Ή έτσι τουλάχιστον πιστεύετε εσείς. Γιατί δεν είναι ότι με βάζεις να σε βγάλω μία φωτογραφία και να ξεμπερδεύω. Όχι. Εσύ θέλεις ολόκληρο shooting κούκλα μου. Νομίζεις ότι είμαι ο Terry Richardson και αν έφερνα και την παρέα μου να κάνουν τους βοηθούς κρατώντας φώτα και ομπρέλες, πιθανόν να μην είχες και πρόβλημα. Βασικά σίγουρα δεν θα είχες πρόβλημα. Όποτε πάμε διακοπές ή έστω να κάτσουμε κάπου για φαγητό και καφέ, θέλεις ολοκαίνουργιο book λες και είσαι μοντέλο. Που μοντέλο είσαι και σε βλέπω και μου τρέχουν τα σάλια, αλλά κάπου να ηρεμήσεις. Μας κοιτάνε στο δρόμο και αν πλησιάσει άνθρωπος και με ρωτήσει αν είμαστε μαζί, δεν ξέρω αν πρέπει να απαντήσω «ναι» ή απλά «όχι, είμαι ο φωτογράφος της». Και να σου πω και κάτι; Δεν έγινε και τίποτα αν δεν σε βγάλω και μία καλή φωτογραφία. Ούτε να τσιρίζεις χρειάζεται, ούτε να μουτρώνεις, ούτε να κάθεσαι να γκρινιάζεις για το πόσο ωραία δείχνει η μία και η άλλη. Γιατί στο τέλος θα μείνεις μόνη με την κάμερα του κινητού. Μέχρι να βρεις άλλον φωτογράφο δηλαδή. Στο φινάλε πες το στο πρώτο ραντεβού ρε παιδί μου. «Δεν ψάχνω γκόμενο, φωτογράφο ψάχνω και αν είναι και ωραίο παιδί βλέπουμε». Να ξέρω κι εγώ να ζητήσω ασφάλιση και φουλ ένσημα που δεν μπορώ να πιω ένα ποτό με την ησυχία μου, που να πάρει ο διάολος να πάρει.

Τι θες τώρα; Πάλι φωτογραφία; Άντε έλα, πάμε.