SALES ALERT: Αυτές οι σούπερ προσφορές θα «ξεκλειδώσουν» την wellbeing πλευρά σου!

SALES ALERT: Αυτές οι σούπερ προσφορές θα «ξεκλειδώσουν» την wellbeing πλευρά σου!

Βρισκόμαστε στο μέσο της χρονιάς και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κάνεις από τον μήνα Ιανουάριο να προσαρμοστείς σε έναν πιο wellbeing τρόπο ζωής, δεν έχεις καταφέρει ακόμη να δεις την επιθυμητή εξέλιξη ή έστω αυτή που περίμενες όταν αποφάσισες να το προσθέσεις στα «new year’s resolutions» σου. Η αλήθεια είναι πως ναι μεν κάποιοι τομείς έχουν αλλάξει προς το καλύτερο, κάποιοι άλλοι όμως, όπως η ποιότητα του ύπνου ή η φυσική σου κατάσταση, παραμένουν σταθερά στα ίδια επίπεδα. Όλοι, από τη μαμά σου με τις θρεπτικές συνταγές της, μέχρι τον couch σου με τα όλο και πιο εξαντλητικά workout, σου δίνουν τις δικές τους κατευθύνσεις οι οποίες στο φινάλε αποδεικνύονται άκαρπες και δεν οδηγούν πουθενά. Αυτό βέβαια που κανείς δεν σκέφτηκε να σου πει μέχρι τώρα, είναι πως μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξεις επιτέλους κινητό.

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο όμως αν το καλοσκεφτείς, το κινητό σου είναι στην πραγματικότητα μία προέκταση του εαυτού σου. Για να μεταμορφωθείς στην επόμενη «ιέρεια» του wellbeing, δεν χρειάζεσαι ένα απλό κινητό, αλλά μία συσκευή που θα σε «καταλαβαίνει» τόσο καλά, όπως το Honor Band 4 Running! Τη συσκευή που νιώθει τον «παλμό» σε κάθε σου βήμα και πλέον μπορείς να την αποκτήσεις εντελώς δωρεάν, αγοράζοντας το Honor 8A από 179 ευρώ μόνο 159 ευρώ και το Honor 8S μόλις στα 139 ευρώ! Δύο μοναδικά smartphone που θα σου επιτρέπουν να βγάζεις απίθανες φωτογραφίες, να είσαι σε διαρκή επικοινωνία με τις κολλητές σου και μέσω αυτού του καινοτόμου gadget, να βελτιώσεις επιπλέον τομείς της ζωής σου!

honor sales 1

Το σύγχρονο άλλο σου μισό

Κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει κάποιος να μας γνωρίζει τόσο καλά όσο το smartphone μας, εκεί άλλωστε «κρύβονται» όλα τα μυστικά μας. Σημασία έχει όμως πώς χρησιμοποιεί όλη αυτήν την πληροφορία που διαθέτει και πόσο χρήσιμη καταλήγει να είναι σε εμάς. To Honor 8A για παράδειγμα, είναι ικανό να αναγνωρίσει 1.024 ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο του ιδιοκτήτη του (λεπτομέρειες που μπορεί να μην είναι καν ορατές με «γυμνό» μάτι), ακόμη και σε συνθήκες απόλυτου σκοταδιού. Τότε μόνο ξεκλειδώνει! Το καλύτερο όμως δεν είναι αυτό, αλλά πως από 179 ευρώ, τώρα μόνο με 159 ευρώ, μπορείς να το αποκτήσεις μαζί με το σύγχρονο Honor Band 4 Running, το ελαφρύ και αδιάβροχο περικάρπιο που θα γίνει το άλλο σου μισό και με τον Αnti-slip σχεδιασμό του δεν θα… ξεγλιστρήσει ποτέ από το χέρι σου! Εκτός από το να δέχεται κλήσεις, ειδοποιήσεις, μηνύματα, να σε ξυπνάει το πρωί, να καταγράφει κάθε σου βήμα και την ποιότητα του ύπνου σου αναλυτικά, σε ειδοποιεί για την ακατάλληλη στάση του σώματος, έτσι ώστε να έχεις ακόμη λιγότερη απώλεια ενέργειας στις προπονήσεις σου. Με άλλα λόγια, πλέον τίποτα δεν θα μπορεί να σε σταματήσει από το να γίνεσαι όλο και καλύτερη!

honor sales 2

Για εσένα που δεν σταματάς να… τρέχεις

Αν πάλι η καθημερινότητά σου χαρακτηρίζεται από γρήγορους, έντονους ρυθμούς και τα απογεύματα μετά το γραφείο, η μόνη δραστηριότητα που μπορεί να σε εκτονώσει είναι το χαλαρό jogging στο κοντινότερο πάρκο της γειτονιάς σου, το «έξυπνο» band μπαίνει για σένα σε foot mode και μετατρέπεται στον ιδανικό «σύμμαχο» για τις workout εξορμήσεις σου. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει έναν ευαίσθητο αισθητήρα έξι αξόνων, οι οποίοι εντοπίζουν το μοτίβο βηματισμού και κρούσης, τη γωνία, την εμβέλεια, το μήκος των βημάτων σου, τον ρυθμό και τον χρόνο επαφής που έχεις με το έδαφος. Έτσι, στο τέλος κάθε κάθιδρης βόλτας σου, μπορείς να έχεις μία λεπτομερή και έγκυρη ανάλυση των επιδόσεών σου, θέτοντας και έναν νέο, υψηλότερο στόχο για την επόμενη φορά! Εσύ το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να μετακινήσεις το band από τον καρπό και να το ενσωματώσεις στα κορδόνια των sneakers σου.

Extra tip: Επιλέγοντας μάλιστα το μοντέλο Honor 8S σε μπλε ή μαύρη απόχρωση, θα αποκτήσεις δώρο το «βραχιόλι», και τα δύο μαζί στην προνομιακή τιμή των 139 ευρώ. Έτσι όχι μόνο θα «ξεκλειδώσεις» την πιο wellbeing πλευρά σου, αλλά θα έχεις και στο… τσεπάκι τη λειτουργία «έξυπνου καλλωπισμού» για να ανεβάζεις στα social media τις πιο εντυπωσιακές post-workout selfie!

honor sales 3

Κλείνοντας, έχει σημασία να γνωρίζεις πως εκτός από τα μοντέλα που αναφέρθηκαν παραπάνω, εξίσου εύχρηστα και λειτουργικά είναι το Honor 10 Lite 32GB, το οποίο από 239 ευρώ μπορείς να το αποκτήσεις μόνο με 179 ευρώ, καθώς και το Honor 7S που η τιμή του από 139 ευρώ, «έπεσε» μόλις στα 89 ευρώ! Αν βρίσκεσαι λοιπόν στην αναζήτηση μίας δραστικής λύσης που θα σε βοηθήσει να «δουλέψεις» ακόμη πιο εποικοδομητικά με τον εαυτό σου, τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις! Να βρεις ένα κατάλληλο εργαλείο όπως τα σύγχρονα smartphone της Honor, το οποίο θα μπορεί να συμβαδίσει με τις σύγχρονες ανάγκες σου. Μην χάνεις άλλο καιρό, κάνε σήμερα κιόλας την επένδυση που θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο ζωής σου προς το καλύτερο!

Αναζητήστε το Honor Band 4 Running στα συνεργαζόμενα καταστήματα.