Face App: Η εφαρμογή που γερνάει τους αγαπημένους σου celebrities

Νατάσσα Σχοινά
Face App: Η εφαρμογή που γερνάει τους αγαπημένους σου celebrities

Ποιοι διάσημοι έχουν κάνει το νέο trend;

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι τις τελευταίες μέρες το προφίλ σου έχει γεμίσει με εικόνες γνωστών σου που έχουν μετατρέψει τη φωτογραφία τους στη γερασμένη εκδοχή του εαυτού τους. Το αποτέλεσμα στις περισσότερες περιπτώσεις φαντάζει πολύ ρεαλιστικό και κάπως έτσι δεν μπορείς να κρύψεις το γέλιο που σε πιάνει κάθε φορά που βλέπεις έναν φίλο σου με άλλα 30 χρόνια στις πλάτες του.

Πίσω από αυτό το αποτέλεσμα κρύβεται μία εφαρμογή (Face App) που εγκαθιστάς στο κινητό σου και, αρχικά, μπορεί να επεξεργαστεί το πρόσωπό σου με τον ίδιο τρόπο που κάνουν πολλά άλλα apps. Η ιδιαιτερότητα της, όμως, είναι ότι μπορεί επιπλέον να προσθέσει τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό σου κι έτσι να δείχνεις σα να είσαι σε προχωρημένη ηλικία.

Οι celebrities, φυσικά, δεν άργησαν να μπουν στο παιχνίδι και, όχι απλά χρησιμοποίησαν την εφαρμογή, αλλά δε δίστασαν να δημοσιοποιήσουν τις φωτογραφίες στα social media τους και να τις μοιραστούν με τον κόσμο.

Στο βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια θα δεις τις διασημότητες και τους πολιτικούς που έχουν ήδη πάρει μέρος στην εφαρμογή.



Δες celebrities του εξωτερικού που έχουν γεράσει με το Face App στην παρακάτω gallery.