Μεγάλη ανατροπή στο Instagram! Αποσύρεται ένα αγαπημένο χαρακτηριστικό των χρηστών

Νατάσσα Σχοινά
Μεγάλη ανατροπή στο Instagram! Αποσύρεται ένα αγαπημένο χαρακτηριστικό των χρηστών

Άλλη μία αλλαγή ετοιμάζεται να έρθει στο Instagram και δεν ξέρουμε αν θα σου αρέσει

Πόσες φορές τη μέρα μπαίνεις στο Instagram; Αν κρίνουμε από τον μέσο κόσμο, τότε οι απάντηση είναι σίγουρα τόσες που σε καθιστούν αγαπημένο χρήστη της εφαρμογής από το πρωί μέχρι το βράδυ. Βλέπεις στο feed σου όλα όσα ανεβάζουν οι δικοί σου άνθρωποι, τις φωτογραφίες από τις εξόδους τους και πολλά, πολλά άλλα. Ένα από τα χαρακτηριστικά που σίγουρα έχεις εκμεταλλευτεί κάποια στιγμή δεν είναι άλλο από το Following Tab.

Σε περίπτωση που δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάμε, είναι το feature που σου δίνει την ικανότητα να παρακολουθείς τα likes, τα σχόλια και τα follow αυτών που ακολουθείς και πριν πόση ώρα τα έχουν κάνει. Αυτή η καρτέλα βρίσκεται δίπλα στο You / Εσείς, αφού πατήσεις την καρδιά στην μπάρα που βρίσκεται στο κάτω μέρος της εφαρμογής όταν την ανοίγεις.

Το Following, λοιπόν, πρόκειται να καταργηθεί γιατί φαίνεται ότι δεν ήταν και τόσο πρακτικό ή ορατό, με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες να μην ασχολούνται ιδιαίτερα μαζί του και να το παραβλέπουν. Το Instagram, έτσι, θα αλλάξει το layout του συγκεκριμένου σημείου, αφαιρώντας το Following και το You και βάζοντας στη θέση τους μία καρτέλα με την ονομασία Activity.

Βέβαια, πλέον, το Instagram έχει προσθέσει το Discover που σε βοηθάει στο να ανακαλύψεις νέο περιεχόμενο, οπότε υπάρχει μία εξισορρόπηση στην ενημέρωση.

Ως προς το πότε θα γίνει σε όλους η αλλαγή, υπολογίζεται ότι αυτή θα συμβεί σε διάστημα μίας εβδομάδας.