14 tips για να κάνεις τη μπαταρία του κινητού σου να κρατήσει περισσότερο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
14 tips για να κάνεις τη μπαταρία του κινητού σου να κρατήσει περισσότερο

Το κείμενο που πρέπει να διαβάσεις

Ξυπνάς το πρωί, ετοιμάζεσαι, τρως πρωινό και φεύγεις με την μπαταρία στο κινητό σου πιο γεμάτη από ποτέ. Γυρίζεις έπειτα από οκτώ, εννέα ώρες μετά, ανάλογα που είναι και η δουλειά σου και πως μετακινείσαι, και το κινητό σου έχει κλείσει προφανέστατα από μπαταρία. Οκ, ναι το χρησιμοποιούσες τις ώρες αυτές λογικό.

Είναι όμως τόσο λογικό να μην κρατάει την μπαταρία του, ούτε για ένα 8ωρο-9ωρο; Δυστυχώς πλέον με αυτά τα smartphones που κυκλοφορούν, η μπαταρία τους δεν έχει και την καλύτερη αντοχή. Θυμάσαι που κάποτε έκανες να φορτίσεις το κινητό σου 3-4 μέρες, και αναπολείς αυτό το διάστημα. Και σε καταλαβαίνουμε μη νομίζεις, απλά κι εσύ ψάχνεις λύσεις για να την κάνεις να κρατάει λίγο παραπάνω. Έστω μέχρι να γυρίσεις στο σπίτι.

Και όμως αυτή λύση υπάρχει. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις 14 tips που μπορείς να ακολουθήσεις, και που μπορούν να κάνουν την μπαταρία του κινητού σου να κρατήσουν παραπάνω. Το νου σου όμως αν η μπαταρία σου κινητού σου έχει πια καταστραφεί και χρειάζεται αλλαγή, ό,τι και να κάνεις δεν πρόκειται να λειτουργήσει.