Η στιγμή που άλλαξαν τα social: η νέα ρύθμιση του Instagram δεν θα αρέσει σε κανέναν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η στιγμή που άλλαξαν τα social: η νέα ρύθμιση του Instagram δεν θα αρέσει σε κανέναν

Και σίγουρα θα δημιουργήσει πρόβλημα

Όπως θα θυμάσαι εδώ και αρκετούς μήνες έχει κυκλοφορήσει μία είδηση που αναφέρει πως το Instagram με τη νέα ρύθμισή του θα κρύψει τα likes από τα posts των χρηστών του. Μέχρι να ξεκινήσουν εμείς νομίζαμε πως απλά οι άλλοι χρήστες δεν θα μπορούν να δουν τα δικά μας likes, προκειμένου να επικεντρώνονται στο περιεχόμενο της φωτογραφίας και όχι στο σε ποιον αρέσει το εκάστοτε post.

Μάλλον όμως δεν είχαμε καταλάβει σωστά, αφού με τα μέχρι τώρα tests ούτε κι εμείς μπορούμε να δούμε τον αριθμό των likes, είτε τα δικά μας, είτε φίλων. Και θα σου εξηγήσουμε αμέσως τι εννοούμε. Σε ορισμένους το Instagram έχει ήδη αλλάξει, και είχαμε την ατυχία να ανήκουμε σε αυτούς.

Πηγαίνοντας λοιπόν σε μια δική μας δημοσίευση στο προφίλ μας, προτού πατήσουμε το post βλέπουμε να αναγράφεται το εξής: «Αρέσει στο queen.gr και σε άλλους χρήστες», χωρίς να αναφέρει τον αριθμό. Στη συνέχεια εάν πατήσουμε μέσα μας δείχνει και τον αριθμό και τα likes.

76686421 780016342478057 8205561269848113152 n

Στην προσπάθειά μας να δούμε τα likes κάποιου φίλου πατώντας το post, αναφέρεται, πως μόνο ο χρήστης που έχει κάνει το post μπορεί να δει τον συνολικό αριθμό των likes, ενώ από κάτω μας τα εμφανίζει όλα. Σίγουρα το τελευταίο που θα κάνεις θα είναι να μετρήσεις ένα-ένα τα likes. Αυτό βέβαια αν δεν είσαι influencer ή brand ambassador, ίσως να μην σε επηρεάσει τόσο.