#TodayIWill: Δοκιμάσαμε το challenge που κάνει «θραύση» στο Instagram!

#TodayIWill: Δοκιμάσαμε το challenge που κάνει «θραύση» στο Instagram!

Αλήθεια, θα είχες ποτέ το θάρρος να φορέσεις το πιο extravagant outfit που υπάρχει και να βγεις για ψώνια στη λαϊκή αγορά της Καλλιθέας; Άραγε, θα ξυπνούσες μια ώρα νωρίτερα ένα πρωί για να ταΐσεις όλα τα αδέσποτα γατάκια της γειτονιάς, προτού πας στο γραφείο; Τελικά, πόσο εύκολα θα έπαιρνες την απόφαση να δωρίσεις όλα τα παλιά (αλλά ακόμη αγαπημένα) ρούχα που βρίσκονται στην ντουλάπα σου;

Στην περίπτωση που παρακολουθείς συχνά τα social media και δη το Instagram, τότε πιθανότατα έχεις παρατηρήσει ότι κάτι «παίζει» αυτόν τον καιρό στη γνωστή εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης.

Τουλάχιστον αυτό αντιληφθήκαμε πριν από μερικές ημέρες στο γραφείο, όταν διαπιστώσαμε πως πολλοί φίλοι, γνωστοί και influencers που ακολουθούμε, κάνουν ο ένας μετά τον άλλο και από μία «τρέλα». Για την ακρίβεια, φαίνεται πως κάνουν ό,τι (μα ό,τι) μπορούν για να βγουν από το comfort zone τους!

Πόσο εύκολα μπορείς να πεις «ναι, θα το κάνω»;

Αποφασίσαμε να ψάξουμε, λοιπόν, το θέμα και αντιληφθήκαμε πως πίσω από τις... ομολογουμένως ασυνήθιστες δραστηριότητες των φίλων μας στα social media, βρίσκεται ένα απίστευτο challenge που, όπως φαίνεται, κάνει «θραύση» στο Instagram: Το #todayiwill, με την ενέργεια να είναι powered by gloTM .

Τι ακριβώς είναι το TODAYIWILL movement και γιατί αξίζει τη δική σου προσοχή; Πρόκειται ουσιαστικά για ένα challenge που σε βοηθάει να κάνεις πραγματικότητα όλα όσα θέλεις ή έχεις σκεφτεί να τολμήσεις, να δοκιμάσεις ή να γευτείς και απλούστατα, διστάζεις να κάνεις!

Το #todayiwill, σου δίνει ουσιαστικά την απαραίτητη εκείνη ώθηση για να βγεις από το comfort zone σου -τη ζώνη ασφαλείας που σε έχει «καθηλώσει» σε πολλά επίπεδα- και να δοκιμάσεις σήμερα, όλα όσα αφήνεις για αύριο… όσο «τρελά» και αν φαντάζουν!

Ακούς, για παράδειγμα, ένα τέλειο τραγούδι και θέλεις εδώ και τώρα να χορέψεις μες στο μετρό; Κάντο! Θέλεις να ετοιμάσεις ταϊλανδέζικο στο σπίτι ακόμη και αν δεν ξέρεις να βράζεις… ούτε αβγό; Τόλμησέ στο! Μήπως σκέφτεσαι να γίνει vegan για μια εβδομάδα; Και γιατί όχι; Άραγε, μήπως θέλεις να πας με το ποδήλατό στο γραφείο; Δοκίμασέ το!

Με λίγα λόγια, «αγκάλιασε» το απροσδόκητο!

«Ξεκλείδωσε» τη fun πλευρά της καθημερινότητας

Με την περιέργειά μας για οτιδήποτε καινούριο και trendy να είναι μεγάλη και θέλοντας πάντα να δοκιμάζουμε από πρώτο χέρι -ως γνήσιες Queenettes- τα trends της κάθε σεζόν και φυσικά, τα κορυφαία challenges των social media, δεν θα μπορούσαμε να μην πούμε και εμείς «ναι» στην πρόκληση του TODAYIWILL movement. Ειδικότερα όταν μάθαμε ότι πέρα από απροσδόκητες εμπειρίες, θα μας οδηγήσει και στο πιο δυναμικό secret party της χρονιάς (θα στα αποκαλύψουμε όλα παρακάτω), στην πιο uplifting γειτονιά της Αθήνας με την δυναμική dj Xenia Ghali, στις 10 Δεκεμβρίου(μην κανονίσεις κάτι..)

Καθώς, λοιπόν, κάθε σκρολάρισμα στο Instagram και κάθε post των φίλων μας, μας οδηγούσε στο #todayiwill, πριν από δύο ημέρες αποφασίσαμε να κάνουμε το εν λόγω challenge στο γραφείο, μπαίνοντας στο www.todayiwill.gr

Το αποτέλεσμα; Αρκεί να αναφέρουμε πως μέσα σε δέκα λεπτά, καταλήξαμε να χορεύουμε σαν να μην υπάρχει αύριο μες στην εταιρεία. Τα καλά νέα είναι πως οι συνάδελφοί μας είναι συνηθισμένοι στις… «τρέλες» μας οπότε, έδειξαν κατανόηση! Αφού κάναμε το πρώτο challenge, μάλιστα, «ξεκλείδωσαν» και τα υπόλοιπα -τα οποία και σκοπεύουμε φυσικά να αποδεχθούμε.

today will

Έτσι θα κάνεις και εσύ το challenge, βήμα-βήμα

Ένα challenge, λοιπόν, που σε προτρέπει να γεμίζεις την κάθε σου μέρα με περισσότερες εικόνες, τέχνες και δραστηριότητες και πιο πολύ γέλιο, χορό και… «τρέλα», σίγουρα αξίζει την προσοχή σου -πόσω μάλλον σήμερα που οι περισσότεροι δυσκολευόμαστε όσο ποτέ άλλοτε να βγούμε εκτός προγράμματος και εκτός comfort zone.

Τι πρέπει να κάνεις για να λάβεις και εσύ μέρος σε αυτό το challenge; Τα βήματα που καλείσαι να ακολουθήσεις, είναι λίγα και απλά!

Βήμα 1ο: Μπες στο www.todayiwill.gr.

Βήμα 2ο: Κάνε τουλάχιστον ένα από τα challenges που θα βρεις στο site για να πάρεις την πρόσκληση για το secret party, στις 10 Δεκεμβρίου, και να «ξεκλειδώσεις» τη μυστική διεύθυνση.

Βήμα 3ο: Συνάντησέ μας στο party για να γιορτάσουμε τα μικρά challenges που ενδυνάμωσαν την πόλη.

Βήμα 4: ο Ανέβασε τη δική σου φωτογραφία με hashtag #todayiwill από το party της χρονιάς!

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πεις απλά: «Ναι, σήμερα θα το κάνω». Κάνε το πρώτο challenge, συνέχισε με τα υπόλοιπα, «αγκάλιασε» το απροσδόκητο και δες την καθημερινότητα και τη διάθεσή σου να αλλάζουν προς το καλύτερο. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Πες #TodayIWill και δες μία μικρή αλλαγή να σε οδηγεί σε απροσδόκητες εμπειρίες!

#todayiwill #todayiwillchallenge