Γιατί ένα gadget για την κουζίνα είναι το καλύτερο δώρο που θα κάνεις αυτές τις γιορτές

Γιατί ένα gadget για την κουζίνα είναι το καλύτερο δώρο που θα κάνεις αυτές τις γιορτές

Αν δεν έχεις αποφασίσει ακόμη τι δώρα θα κάνεις σε εσένα, τους φίλους, τον σύντροφο, τη μητέρα ή την αδερφή σου, σου έχουμε μία «must» ιδέα που όχι απλώς δεν θα απογοητεύσει, αλλά θα ενθουσιάσει τον κάθε παραλήπτη.

Στην περίπτωση που ανυπομονείς για χριστουγεννιάτικα δώρα και θέλεις να προσφέρεις φέτος στον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα κάτι που πέρα από συμβολική έχει και μεγάλη χρηστική αξία, τότε ήρθε η ώρα να ρίξεις μια περισσότερο διεξοδική ματιά στην κουζίνα -τη δική σου ή των αγαπημένων σου!

Αν δεν έχεις αποφασίσει ακόμη τι δώρα θα κάνεις σε εσένα, τους φίλους, τον σύντροφο, τη μητέρα ή την αδερφή σου, σου έχουμε μία «must» ιδέα που όχι απλώς δεν θα απογοητεύσει, αλλά θα ενθουσιάσει τον κάθε παραλήπτη. Ποια είναι αυτή; Το να πάρεις την πρωτοβουλία να δωρίσεις τα πιο βολικά, tech και κομψά gadgets κουζίνας.

Κακά τα ψέματα, οτιδήποτε μας βοηθά να αναβαθμίζουμε τον τρόπο που μαγειρεύουμε, που κάνει τα πρωινά μας πιο γευστικά και διευκολύνει κατά πολύ την ήδη επιβαρυμένη καθημερινότητά μας, αξίζει πάντα μια θέση στη gift list μας. Για όλους τους παραπάνω λόγους, οι οικιακές συσκευές για την κουζίνα είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις φέτος, είτε αφορούν στην προετοιμασία φαγητού είτε πρόκειται για μηχανές καφέ και συσκευές μαγειρικής.

Προσοχή όμως! Αν η μεγάλη ποικιλία σε μικρές οικιακές συσκευές για την κουζίνα που υπάρχει στο Διαδίκτυο σε δυσκολεύει να πάρεις μια απόφαση και σε αγχώνει, δοκίμασε να ακολουθήσεις τα παρακάτω απλά αλλά σημαντικά βήματα πριν προχωρήσεις με τις αγορές σου. Θα αποδειχθούν πολύτιμα και θα σε οδηγήσουν άμεσα στην ιδανική επιλογή.

#1 Διάλεξε την κατηγορία που σε ενδιαφέρει

Ξεκίνα την αναζήτηση του καλύτερου γιορτινού δώρου για την κουζίνα του σπιτιού ξεκινώντας από τα βασικά, δηλαδή, επιλέγοντας την κατηγορία που σε ενδιαφέρει. Μην ψάχνεις στα «τυφλά». Σκέψου ποια οικιακή συσκευή για την κουζίνα θα ήταν περισσότερο χρήσιμη για τον παραλήπτη του δώρου σου. Αναζητάς μηχανές καφέ; Μήπως τελικά θέλεις να βρεις συσκευές για προετοιμασία φαγητού ή σκεύη και εργαλεία μαγειρικής; Κάνε πιο απλή την εύρεση δώρου, στρέφοντας την προσοχή σου σε μία συγκεκριμένη κατηγορία.

#2 Βρες το είδος της συσκευής που προτιμάς

Καθώς προχωράς με τη διαδικασία αναζήτησης και εύρεσης οικιακής συσκευής για την κουζίνα, τα πράγματα γίνονται πιο απλά. Διότι αφού αποφασίσεις σε ποια κατηγορία αξίζει να εστιάσεις, θα πρέπει να βρεις το είδος της συσκευής που προτιμάς. Μήπως η φίλη σου είναι coffee lover; Τότε μια ντιζαϊνάτη καφετιέρα Nespresso είναι το ιδανικό δώρο για εκείνη. Αναζητάς ένα μίξερ χειρός ή θέλεις να βρεις την τέλεια φρυγανιέρα; Τελικά, αυτό που ψάχνεις να βρεις είναι το απόλυτο μπλέντερ ή μήπως ένα ραβδομπλέντερ για να ετοιμάζεις γρήγορα τα smoothies σου θα ήταν καλύτερο; Μήπως η gift list σου χρειάζεται απλώς ένα νέο σετ μαγειρικά σκεύη για επαγγελματικό μαγείρεμα και ένα σετ μαχαίρια για ακριβές κόψιμο; Οι επιλογές για δώρα είναι σίγουρα πολλές όμως, με βάση τις ανάγκες των προσώπων στα οποία θα τα προσφέρεις, θα καταφέρεις να βρεις και το κατάλληλο είδος.

eidossss

#3 Επίλεξε το brand που επιθυμείς

Τέλος, αφού βρεις το είδος της συσκευής που πρέπει να πάρεις, θα χρειαστεί να διαλέξεις το brand από το οποίο θα το προμηθευτείς. Για να μην σπαταλήσεις άσκοπα ενέργεια και χρόνο, η συμβουλή μας είναι να προτιμήσεις να κάνεις τις αγορές σου από ένα αξιόπιστο eshop στο οποίο υπάρχουν συγκεντρωμένα χιλιάδες προϊόντα από δεκάδες brand. Για παράδειγμα, στο public.gr θα βρεις πάνω από 4.500 προϊόντα (σκούπες, συσκευές σιδερώματος, μηχανές καφέ, προετοιμασία φαγητού, συσκευές, σκεύη και εργαλεία μαγειρικής) και μια τεράστια ποικιλία σε επώνυμα brands: Από Delonghi μέχρι Izzy και από Karcher μέχρι Kenwood, Rohnson, Rowenta, Tefal και Sencor. Τα καλά νέα είναι πως στο συγκεκριμένο eshop θα βρεις -μεταξύ άλλων- ενημερωμένους οδηγούς αγοράς και χρήσιμα άρθρα με tips και πληροφορίες για τα βασικά χαρακτηριστικά των προϊόντων που σε ενδιαφέρουν. Οπότε, θα είσαι πλήρως «καλυμμένη».

000

Ακολούθησε, λοιπόν, τα τρία παραπάνω βήματα, μπες στο site του Public και βρες τις ιδανικές για κάθε κουζίνα μικρές οικιακές συσκευές και μάλιστα, σε άκρως ασυναγώνιστες τιμές. Και μην ξεχνάς, οτιδήποτε μπορεί να απλοποιήσει και να αναβαθμίσει την καθημερινότητά μας και να μας προσφέρει ακόμη πιο γευστικές εμπειρίες, έχει ξεκάθαρα μια θέση στη λίστα δώρων μας.