Το νέο trend στο Instagram είναι ό, τι πιο fun θα συμβεί ever

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το νέο trend στο Instagram είναι ό, τι πιο fun θα συμβεί ever

Και σίγουρα θα σε ξετρελάνει

Το 2020 έχει έρθει και εμείς έχουμε διανύσει ήδη το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Τα trends της νέας χρονιάς βγαίνουν το ένα μετά το άλλο, και φυσικά η τεχνολογία δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό. Το Instagram ετοιμάζει ένα νέο feature το οποίο αλήθεια είναι ό,τι πιο fun θα έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο άμεσο μέλλον (ενδεχομένως και μέσα στο 2020) θα είναι δυνατό να δημοσιεύονται στο Instagram tweets σε μορφή screenshots. Έχεις ήδη παρατηρήσει πως η αναδημοσίευση tweet γίνεται σε όλα τα social, και αναρωτιόσουν γιατί να μην μπορεί να συμβεί αυτό και στο Instagram. Τώρα θα γίνεται και μάλιστα η πλατφόρμα βρήκε τον τρόπο να το κάνει και πιο fun.

Αυτό θα γίνεται με δύο τρόπους: α). δημοσιεύοντας τα πιο δημοφιλή tweets σου. Παρόλο που ο αλγόριθμος του Twitter είναι διαφορετικός από αυτόν του Instagram θα μπορείς να μοιραστείς τα tweets σου κάνοντας λίγο πιο fun τον λογαριασμό σου. β). δημοσιεύοντας τα tweets άλλων. Προφανώς και είναι προτιμότερο να δημοσιεύεις δικό σου περιεχόμενο, παρά να παίρνεις άλλων. Αν υπάρχει όμως κάτι που θες να μοιραστείς οπωσδήποτε μπορείς να το κάνεις, απλά σημαντικό είναι να μην ξεχάσεις τα credits.

Ανυπομονούμε να δούμε και στην πράξη αυτή την αλλαγή.