10 απλοί τρόποι να καθαρίσεις τον υπολογιστή σου σε χρόνο dt

Νάνσυ Μητσοστέργιου
10 απλοί τρόποι να καθαρίσεις τον υπολογιστή σου σε χρόνο dt

Κι έχει περισσότερη βρωμιά από όση φαντάζεσαι

Δεν είναι μυστικό πως ο υπολογιστής σου είναι ένα από τα πιο βρώμικα πράγματα που χρησιμοποιείς συνεχώς στην καθημερινότητά σου. Στο γραφείο ή στο σπίτι, ο υπολογιστής σου είναι η προέκταση του χεριού σου, και αν είναι εργαλείο της δουλειάς σου δεν αναρωτιόμαστε τον λόγο. Ξέρεις πως πρέπει να τον καθαρίσεις, ξέρεις πως πρέπει να το κάνεις πιο συχνά –από αυτό που συνήθως κάνεις- όμως δεν ξέρεις τον τρόπο.

Οκ, ναι συμφωνούμε πως ακούγεται κάπως περίπλοκο ειδικά εάν έχεις επιτραπέζιο υπολογιστή και όχι ένα απλό βολικό pc. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να καθαρίσεις το πιο σημαντικό εργαλείο της δουλειάς σου, αφού είναι αυτό με το οποίο έρχεσαι συνέχεια σε επαφή, με τα χέρια σου μετά από το πληκτρολόγιο να καταλήγουν στο πρόσωπό σου, στο να τρίβεις τα μάτια σου κ.ο.κ.

Αν θέλεις λοιπόν να μην ανησυχείς πλέον για τα μικρόβια που μεταφέρεις από τον υπολογιστή στο πρόσωπό σου και πάει λέγοντας κάθε μέρα, δες το βίντεο που ακολουθεί και μάθε δέκα απλούς τρόπους για να τον καθαρίσεις σε χρόνο dt. Ok, περίπου!