Ποια είναι η καλύτερη ώρα για ποστάρεις στο Instagram το 2020;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποια είναι η καλύτερη ώρα για ποστάρεις στο Instagram το 2020;

Δες τις καλύτερες ώρες της ημέρας για να μαζέψεις likes

Το Instagram είναι μία από τις διαδικτυακές πλατφόρμες με την οποία επικοινωνούμε, βλέπουμε βίντεο, ανεβάζουμε φωτογραφίες, και γενικά κάνουμε τα πάντα. Θα μπορούσες σίγουρα να πεις πως είναι το Facebook, αφού πλέον μπορείς να κάνεις τα πάντα, όμως πάντα ένα θέμα θα μας «βασανίζει». Ποια είναι η ιδανική ώρα για να ποστάρεις μέσα στην ημέρα και να πάρεις περισσότερα likes;

Λοιπόν, σήμερα θα μάθεις ποιες είναι οι κατάλληλες ώρες μέσα στην ημέρα για να ποστάρεις κάτι στο 2020, για κάθε μέρα ξεχωριστά όμως. Οι ειδικοί έκαναν μία έρευνα αναλύοντας 12 εκατομμύρια posts στο Instagram και βρήκαν πως υπάρχουν τρεις συγκεκριμένες ώρες μέσα στην ημέρα για να ανεβάσεις την φωτογραφία σου και να πάρεις όσο το δυνατόν περισσότερα likes.

Φυσικά οι ώρες δεν είναι ίδιες για κάθε ημέρα της εβδομάδας, οπότε μπορείς να μπεις στη gallery που ακολουθεί και να δεις ποιες είναι οι ώρες που αντιστοιχούν στην κάθε ημέρα της εβδομάδας. Έπειτα προτείνουμε να κάνεις μια δοκιμή ξεκινώντας από σήμερα κιόλας για να τεστάρεις αν πράγματι δουλεύει όλο αυτό.