Το facebook άλλαξε εντελώς και τώρα μπορείς να έχεις dark mode και στο pc σου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το facebook άλλαξε εντελώς και τώρα μπορείς να έχεις dark mode και στο pc σου

Πιο εύχρηστο και σίγουρα πιο ωραίο εμφανισιακά

Δεν ξέρουμε αν είχες παρατηρήσει το πόσο είχε αλλάξει το facebook σου στην εφαρμογή του κινητού σου, τώρα όμως θα το δεις και στο pc σου. Αν δεν ανήκεις ακόμη ανάμεσα σε αυτούς που η διάταξη του Facebook έχει αλλάξει ολοκληρωτικά, πρέπει να διαβάσεις αυτό το κείμενο, για να ξέρεις τι να περιμένεις.

Ο Mark Zuckerberg και η ομάδα του σκέφτηκαν να κάνουν ορισμένες αλλαγές στο μέσο αυτό που μετράει πια 14 χρόνια ζωής. Μπορεί το facebook να δημιουργήθηκε το 2004, όμως πρόσβαση σε αυτό απέκτησαν όλοι οι άνθρωποι στον πλανήτη τον Σεπτέμβριο του 2006. Ξέχνα λοιπόν το μέσο όπως το θυμάσαι και ετοιμάσου να υποδεχτείς κάτι εντελώς καινούργιο, το οποίο θα σέβεται και την όραση σου, έχοντας σαν παράμετρο τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις το dark mode.

Ναι πλέον, μπορείς να έχεις το feature αυτό και στο pc σου και όχι μόνο στο messenger, όπως ήταν μέχρι πρότινος. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν το feed βρίσκεται στο μέσο της σελίδας, ενώ στο πλάι σε μία μεγάλη και εμφανέστατη μπάρα μπορείς να βρεις το προφίλ σου, τα memories, τα αποθηκευμένα links που κρατάς να δεις πιο μετά, αλλά και τυχόν σελίδες που διαχειρίζεσαι.

Από την άλλη πλευρά στο πλάι θα βρεις τις εκδηλώσεις, τα τυχόν γενέθλια, αλλά και το chat. Στις δυνατότητες που σου παραχωρεί το βελάκι που βρίσκεται πάνω δεξιά στο προφίλ σου μπορείς να ενεργοποιήσεις ή να απενεργοποιήσεις και το dark mode. Λοιπόν, πώς σου φαίνεται;