Τώρα μπορείς να δεις τα dm σου στο Instagram και από τον υπολογιστή

Τώρα μπορείς να δεις τα dm σου στο Instagram και από τον υπολογιστή

Απίστευτο έτσι;

Το Instagram είναι μία από τις πιο πολυχρησιμοποιημένες και πολυσυζητημένες εφαρμογές στην κοινωνία που ζούμε. Έχει γίνει η προέκταση του χεριού μας και είναι αλήθεια πως ξοδεύουμε αρκετό χρόνο χαζεύοντας σε αυτή. Έχει ξεπεράσει κατά πολύ την χρήση του facebook, και δεν θα λέγαμε ότι μας φαίνεται περίεργο μιας και τα έχει όλα.

Φωτογραφίες ανεβάζεις, βιντεοκλήση κάνεις μηνύματα ανταλλάζεις. Όλα μπορείς να τα έχεις σε μία μόνο εφαρμογή και να περνάς τέλεια χαζεύοντας σε αυτή. Το μόνο «κακό» που είχε, είναι πως με μηνύματα (aka direct messages) μπορούσες να επικοινωνήσεις, μόνο μέσα από την εφαρμογή του κινητού σου.

Ήρθε η ώρα όμως να ξεχάσεις αυτά που ήξερες, γιατί πλέον μπορείς να δεις τα μηνύματά σου, ακόμη και μέσα από τον υπολογιστή, αν είσαι συνδεδεμένη στο προφίλ σου. Και φυσικά όχι μόνο να τα δεις, αλλά να κάτσεις αναπαυτικά στον καναπέ σου ή στο γραφείο σου και να μιλήσεις με την ησυχία σου.

Και αυτό δύο θετικά έχει, πρώτον δεν θα πιάνονται τα χέρια σου κρατώντας το κινητό σου για να απαντάς στα μηνύματα και δεύτερον δεν θα τελειώνει η μπαταρία σε χρόνο dt.

Δες στις φωτό παρακάτω που θα βρεις τα μηνύματά σου.