Τι είναι η τεχνολογία Flip που αλλάζει τον τρόπο που επικοινωνείς online το 2020

Τι είναι η τεχνολογία Flip που αλλάζει τον τρόπο που επικοινωνείς online το 2020

Sponsored by Samsung

Είτε «το έχεις» με την τεχνολογία είτε «όχι», το σίγουρο είναι πως σε ό,τι αφορά στο smartphone σου, προσπαθείς να είσαι καλά ενημερωμένη. Διότι εν έτει 2020, ένα «έξυπνο» τηλέφωνο αποτελεί το βασικό μέσο με το οποίο επικοινωνείς, διασκεδάζεις και σε πολλές περιπτώσεις, εργάζεσαι.

Τώρα, λοιπόν, ήρθε η ώρα να ξεχάσεις όσα γνώριζες για την επικοινωνία στον ψηφιακό κόσμο του σήμερα, διότι μόλις έφτασε μια νέα τεχνολογία η οποία υπόσχεται να σου «λύσει» τα χέρια -κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Στην περίπτωση που διερωτάσαι αν υπάρχει κάτι το οποίο θα μπορούσε να σε «εκπλήξει» σε ένα smartphone σήμερα ή αν πιστεύεις ότι έχεις δει «τα πάντα» στο online chat, η τεχνολογία Flip ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνείς online.

Flip; Ναι, τι;

Τι είναι η τεχνολογία Flip και γιατί ήδη πολλοί θεωρούν πως αλλάζει το σχήμα του μέλλοντος; Πρόκειται ουσιαστικά για μια tech καινοτομία που επανακαθορίζει την εμπειρία του smartphone και δη τον τρόπο που επικοινωνούμε μέσω διαδικτύου.

Αυτό δεν σημαίνει πως πλέον δεν θα χρησιμοποιείς το Google Duo, το Messenger, το Viber, το Skype ή για παράδειγμα το WhatsApp, για να κάνεις chat video chat με τους φίλους ή τους συνεργάτες σου. Στην πραγματικότητα σημαίνει ότι στο εξής θα το κάνεις πολύ πιο εύκολα, ξεκούραστα και ενδεχομένως περισσότερο απολαυστικά.

Σκέψου απλώς τι θα ήθελες να αλλάξει στην online επικοινωνία σήμερα. Ενδεχομένως θα προτιμούσες να κάνεις βιντεοκλήσεις με απόλυτη άνεση, χωρίς δηλαδή να πρέπει καν να κρατάς ή να στηρίζεις κάπου το κινητό σου και πιθανότατα, να μπορείς να κάνεις ταυτόχρονα πολλά πράγματα με το smartphone σου την ώρα που μιλάς, χωρίς να αλλάζει κάτι στην ποιότητα της κλήσης σου. Για την ακρίβεια, έχοντας τη δυνατότητα να απολαμβάνεις την απόλυτη εμπειρία… κρυστάλλινων βιντεοκλήσεων.

Όλα αυτά στα προσφέρει τώρα η τεχνολογία Flip και για αυτό τον λόγο αποτελεί το μέλλον της online επικοινωνίας -και όχι μόνο.

flip 2

Πού θα βρεις την τεχνολογία Flip που απογειώνει το multitasking

Στην περίπτωση, λοιπόν, που διερωτάσαι πού μπορείς να βρεις τώρα την τεχνολογία Flip, η απάντηση βρίσκεται στο πρώτο smartphone στον κόσμο που διαθέτει αναδιπλούμενη οθόνη επικαλυμμένη με γυαλί, το Samsung Galaxy Z Flip.

Ναι, καλά κατάλαβες. Είναι το πρώτο «έξυπνο» κινητό στον κόσμο με Ultra Thin Glass που αναδιπλώνει. Αυτός είναι ο λόγος που σου προσφέρει hands-free communication σε κάθε σου κλήση διότι απλούστατα, στέκεται μόνο του, όπου και όπως και αν το τοποθετήσεις!

Πώς αλλιώς αναβαθμίζει την εμπειρία του smartphone εν έτει 2020; Αρκεί απλώς να αναφέρουμε ότι σου επιτρέπει να κάνεις τα πάντα ταυτόχρονα χάρη στην οθόνη του η οποία αναδιπλώνεται. Για παράδειγμα, στο πάνω μέρος της οθόνης θα μπορείς να βλέπεις και να μιλάς με τέλεια ποιότητα με τους φίλους σου (να σημειώσουμε πως έχει εμπρόσθια κάμερα 10MP!), την ώρα που στο κάτω μέρος της οθόνης θα μπορείς να χρησιμοποιείς τις αγαπημένες σου εφαρμογές, να γράφεις ένα email και να έχεις ανοιχτά όσο παράθυρα θέλεις για να σερφάρεις online. Μάλιστα, επειδή διπλώνει και κρατά τη θέση του σε πολλές γωνίες, σου δίνει επίσης τη δυνατότητα να βγάζεις άψογες selfies από απίστευτες λήψεις μικρής γωνίας. Σου δίνει, δηλαδή, και μια νέα οπτική στο πώς να τραβάς φωτογραφίες.

Με λίγα λόγια, είναι το απόλυτο «εργαλείο» multitasking και αποτελεί ένα smartphone που δεν μοιάζει σε τίποτα με όλα όσα έχουν περάσει από τα χέρια σου μέχρι σήμερα. Δοκίμασε να κάνεις μια κλήση μέσω Google Duo με αυτό το tech gadget και θα μας θυμηθείς!

flip 3

Και μπορεί να είναι απίστευτα μικρό όταν αναδιπλώνει (τόσο μικρό που έχει το μέγεθος του αγαπημένου σου κραγιόν), ωστόσο, όταν το ανοίγεις έχεις μια εκπληκτική, λεία και επίπεδη οθόνη που σου προσφέρει 6,7 ίντσες εντυπωσιακής κινηματογραφικής προβολής.

Ξέρω τι σκέφτεσαι, βέβαια. Πόσο ανθεκτικό μπορεί να είναι ένα smartphone που ανοιγοκλείνει και πόση βρομιά μπορεί να γεμίζει όταν το βάζεις στην τσέπη ή το τσαντάκι σου;

Τα νέα είναι καλά και στις δύο αυτές περιπτώσεις. Διότι το Samsung Galaxy Z Flip είναι σχεδιασμένο για να αντέχει πολλαπλές αναδιπλώσεις και μάλιστα, διαθέτει και μια τεχνολογία αυτοκαθαρισμού που απωθεί τη βρομιά και τη σκόνη. Τι άλλο να ζητήσεις, δηλαδή;

flip 4

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να ανήκεις στους πρώτους που θα δοκιμάσουν και θα γνωρίσουν το «αύριο» στην online επικοινωνία, αξίζει να πεις «ναι» στην τεχνολογία Flip. Το μέλλον είναι ήδη εδώ και δεν χρειάζεται να είσαι tech expert για να απολαύσεις όλες τις δυνατότητες -και τις διευκολύνσεις- που σου προσφέρει.

Αναποδογύρισέ το, στήσε το και δες το μέλλον με κάθε αναδίπλωση με το πρώτο smartphone που στέκεται μόνο του. Για εμάς που λατρεύουμε το multitasking, η τεχνολογία Flip είναι ήδη must.