Όταν το high tech κινητό σου έχει το μέγεθος του αγαπημένου σου κραγιόν

Όταν το high tech κινητό σου έχει το μέγεθος του αγαπημένου σου κραγιόν

Sponsored by Samsung

Αν με ρωτούσες τι θα ήθελα από ένα smartphone σήμερα, η αλήθεια είναι ότι θα είχα πολλά να σου πω. Όχι διότι είμαι ιδιαίτερα απαιτητική αλλά γιατί απλούστατα, όταν μία «έξυπνη» συσκευή αποτελεί το μέσο με το οποίο επικοινωνώ με τους αγαπημένους μου, διασκεδάζω και συχνά, εργάζομαι, τότε σίγουρα θέλω να μου προσφέρει το «κάτι παραπάνω».

Θα ήθελα για παράδειγμα, να είναι μικρό αλλά ανθεκτικό, τόσο μικρό που να έχει το μέγεθος του αγαπημένου κραγιόν και να χωρά άνετα στην τσέπη του jacket μου ή τη microbag μου. Θα ήθελα επίσης να είναι απίστευτα stylish και την ίδια ώρα να διαθέτει και οθόνη κινηματογραφικής προβολής για να απολαμβάνω μια εμπειρία κινηματογραφικής προβολής κάθε φορά που θέλω να παρακολουθήσω μια σειρά ή μια ταινία.

Τι άλλο θα ήθελα; Να καθαρίζει μόνο του και να μην μαζεύει ποτέ βρομιά και σκόνη, να στέκεται μόνο του και να μου λύνει τα χέρια κάθε φορά που κάνω μια βιντεοκλήση, να μου επιτρέπει να αποτυπώνω άψογες λήψεις μικρής γωνίας κάθε φορά που τραβάω selfies και να έχω τέλειο instagramικό αποτέλεσμα και μεταξύ άλλων, να μπορώ να κάνω μαζί του το απόλυτο multitasking, δηλαδή, να κάνω βιντεοκλήσεις και ταυτόχρονα, να στέλνω emails, να chatάρω, να χρησιμοποιώ τα apps μου και γενικά, να έχω όσα παράθυρα θέλω ανοιχτά.

Φυσικά, δεν θα έλεγα όχι στη δυνατότητα να με… ακολουθούν παντού οι ειδοποιήσεις μου χωρίς να χρειάζεται να ανοίγω το κινητό και κυρίως, να έχει μπαταρία που να διαρκεί όλη μέρα, όσο και αν το χρησιμοποιώ.

kragion flip 2

Αν τα παραπάνω σου θυμίζουν σκηνή από σειρά επιστημονικής φαντασίας, τότε καλό είναι να γνωρίζεις πως η τεχνολογία που αναδιαμορφώνει το σχήμα του μέλλοντος είναι ήδη εδώ και πράγματι, έχει το μέγεθος του αγαπημένου κραγιόν.

Μπορεί πριν από μερικά χρόνια να μην μπορούσα να φανταστώ ότι θα είχα ένα smartphone με οθόνη από αναδιπλούμενο γυαλί (ναι, αναδιπλούμενο γυαλί) όμως, φαίνεται οι τεχνολογικές εξελίξεις «τρέχουν» και έχεις κάθε λόγο να τις προλάβεις.

Διότι όταν το high tech κινητό σου έχει το μέγεθος του κραγιόν σου, τότε οι επιλογές είναι σχεδόν απεριόριστες και θα το διαπιστώσεις μόνη σου όταν πάρεις στα χέρια σου το πρώτο smartphone στον κόσμο που στέκεται μόνο του και έχει αναδιπλούμενη οθόνη επικαλυμμένη με γυαλί, το Samsung Galaxy Z Flip.

Ιδού, λοιπόν, πέντε λόγοι που θα σε πείσουν πως σε ό,τι αφορά στα κινητά τηλέφωνα, το αύριο είναι ήδη εδώ με αυτό το smartphone.

#1 Είναι τόσο μικρό αλλά τόσο «δυνατό»

Το διπλώνεις και είναι τόσο μικρό, που χωράει σε κάθε τσέπη ή τσαντάκι, όπως ακριβώς τα αγαπημένα σου αξεσουάρ. Όταν ανοίγεις όμως το Samsung Galaxy Z Flip, μεταμορφώνεται σε ένα μικρό tablet και σου επιτρέπει να παρακολουθήσεις online την αγαπημένη σου ταινία σε μια λεία, επίπεδη και ταυτόχρονα καθηλωτική οθόνη.

#2 Καθαρίζει μόνο του και αντέχει πολλαπλές αναδιπλώσεις

Αν σε προβληματίζει το γεγονός πως αναδιπλώνει και φοβάσαι ότι θα γεμίζει συνέχεια σκόνη ή θα φθαρεί, η τεχνολογία «εργάζεται» για εσένα. Διότι αυτό το smartphone καθαρίζει μόνο του. Για την ακρίβεια, διαθέτει τεχνολογία αυτοκαθαρισμού που απωθεί τη βρομιά και τη σκόνη, ενώ έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αντέχει τις πολλαπλές αναδιπλώσεις. Με λίγα λόγια μπορείς να το βάζεις σε κάθε τσέπη και να το ανοιγοκλείνεις όσες φορές θέλεις ή χρειάζεται μέσα στην ημέρα.

#3 Στέκεται μόνο του, όπου και αν τοποθετήσεις

Ένα smartphone που στέκεται μόνο του και σου επιτρέπει να βγάζεις τέλειες φωτογραφίες και βίντεο από κάθε γωνία και φυσικά, να απολαμβάνεις την καλύτερη ποιότητα στις βίντεοκλήσεις σου στο Google Duo χωρίς να κουράζεσαι, τότε σίγουρα αξίζει την προσοχή σου. Παίρνοντας στα χέρια μου το Samsung Galaxy Z Flip, λοιπόν, δεν μπορούσα παρά να εντυπωσιαστώ από το γεγονός ότι μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω hands-free βιντεοκλήσεις χωρίς να το αγγίζω και φυσικά, να τραβάω selfies από γωνίες που μέχρι προσφάτως θεωρούσα τουλάχιστον ακατόρθωτες. Θα το διπλώσεις, θα το αναποδογυρίσεις, θα το στήσεις και θα έχεις κάθε φορά μια νέα οπτική.

kragion flip 3

#4 Είναι το απόλυτο «εργαλείο» για τους multitaskers

Αν ανήκεις και εσύ στην «ομάδα» των multitaskers, δηλαδή των ατόμων που θέλουν ή πρέπει να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια της ημέρας, τότε αυτό to smartphone είναι για εσένα. Χάρη στην τεχνολογία Flex που διαθέτει, σου επιτρέπει για παράδειγμα να κάνεις μια ενέργεια στο πάνω μέρος στην οθόνη και μια άλλη στο κάτω, ενώ η οθόνη 6,7” που διαθέτει, σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις ανοιχτά πολλαπλά παράθυρα την ίδια ώρα. Τι άλλο να ζητήσεις;

#5 Δεν σε αφήνει να χάνεις καμία ειδοποίηση

Τέλος, μία ακόμη λειτουργία του Samsung Galaxy Z Flip που μοιάζει να μας έρχεται από το μέλλον, είναι εκείνη που επιτρέπει στις ειδοποιήσεις σου να σε… ακολουθούν. Για παράδειγμα, όταν το κινητό σου είναι διπλωμένο, δεν χρειάζεται να το ανοίγεις για να βλέπεις τις κλήσεις, τα emails ή τις ειδοποιήσεις στα social media. Και αυτό διότι στο εξωτερικό μέρος της οθόνης υπάρχει μια ακόμη πολύ πολύ μικρή οθόνη που σου δίνει τη δυνατότητα να βλέπεις με μια ματιά κάθε ειδοποίηση. Μπορείς ακόμη και να απαντάς σε κλήσεις σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να χρειάζεται να αναδιπλώσεις το κινητό!

kragion flip telos

Όποιες και αν είναι οι καθημερινές σου online ανάγκες, λοιπόν, το σίγουρο είναι πως αυτό το smartphone δεν μοιάζει σε τίποτα από όλα όσα έχουν περάσει από τα χέρια σου τα τελευταία χρόνια. Είναι το πρώτο στο είδος του, φέρνει στο σήμερα μια σειρά από επιλογές που φαίνονται να έχουν έρθει από το «αύριο» και όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να αλλάξει το σχήμα του μέλλοντος.

Θα το δεις και θα το αισθανθείς σε κάθε αναδίπλωση. Διότι εν έτει 2020, κάτι τόσο απίστευτα μικρό όσο το αγαπημένο σου κραγιόν, μπορεί είναι ταυτόχρονα high-tech και μια δοκιμή θα σε πείσει.