Έχεις δει το νέο reaction του Facebook; 9 φωτό που αποδεικνύουν πως μπορεί να γίνει καλύτερο

Έχεις δει το νέο reaction του Facebook; 9 φωτό που αποδεικνύουν πως μπορεί να γίνει καλύτερο

Εσύ ποιο θα διάλεγες;

Το Facebook είναι μία από τις εφαρμογές που κάνει συνεχώς αλλαγές και αναβαθμίσεις και μας φέρνει και κάτι καινούργιο. Το τελευταίο που είδαμε είναι μια αλλαγή στα reactions που κάναμε σε φωτογραφίες και posts. Πέρα από τις 6 βασικές αντιδράσεις που ήταν οι like, love, haha, wow, sad και angry, λίγο μετά το Πάσχα προστέθηκε μία ακόμη, το care (aka νοιάζομαι). Ένα emoji που κρατά αγκαλιά μια καρδιά και θέλει να δώσει το νόημα του νοιάζεσαι για κάποιον.

Το reaction αυτό δημιουργήθηκε εν μέσω της πανδημίας, και ήταν κάτι σαν μια κίνηση καλής θέλησης από τον δημιουργό του facebook, για να μπορείς να δείξεις ενδιαφέρον στον συνάνθρωπό σου, ακόμη και μέσω των social media, για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης. Μόλις το feature αυτό έγινε ορατό τόσο σε χρήστες Android, όσο και σε αυτούς του iOS, άρχισαν να δημιουργούνται άπειρα troll emoji που σατίριζαν το «νοιάζομαι» του Mark Zuckerberg. Έχουμε δει πάρα πολλά, όμως αυτά που μας έκαναν να γελάσουμε περισσότερο από όλα και θα θέλαμε πραγματικά με κάποιον τρόπο να δημιουργηθούν από κάποιον τα είδαμε στο Instagram, στο account Ο τοίχος είχε τη δική του Υστερία.

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 9 καινούργια reaction που θα θέλαμε να υπάρχουν και να αντιδράμε σε όλα αυτά που βλέπουμε κατά διαστήματα στο Facebook και τα συναισθήματα που μας προκαλούν δεν μπορούν μόνο να αποδοθούν με like, love ή angry reaction.

Μπες στη gallery που ακολουθεί και δες τα 9 reaction. Εσύ με ποιο θα ταυτιζόσουν περισσότερο από όλα;