7 Instagram captions για τις selfies σου, μία για κάθε μέρα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
7 Instagram captions για τις selfies  σου, μία για κάθε μέρα

Μην το σκέφτεσαι το επόμενο caption είναι σε αυτή τη λίστα

Και τελικά έβγαλες την πιο φανταστική selfie μετά από 500 προσπάθειες και τώρα φυσικά είναι η ώρα αυτή που τη μοιράζεσαι με τους φίλους/followers σου στο Instagram. Υπάρχει όμως ένα θέμα, για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να βρεις τη λεζάντα με την οποία και θα συνοδεύσεις τη φανταστική selfie που μόλις έβγαλες. Μερικοί άνθρωποι είναι εξαιρετικά έξυπνοι και μπορούν να σκεφτούν αστείες ή πιο ψαγμένες λεζάντες επί τόπου, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές. Οι περισσότεροι από εμάς ξοδεύουμε πάρα πολύ χρόνο προσπαθώντας να βρούμε την τέλεια λεζάντα και ακόμη στέλνουμε και στην ομαδική συνομιλία με τις φίλες μας για να πάρουμε την έγκριση.

Η επιλογή της τέλειας λεζάντας Instagram δεν είναι εύκολο επίτευγμα. Το πλαίσιο είναι το κλειδί. Για παράδειγμα, μια selfie με την αδερφή σου θα απαιτεί διαφορετική λεζάντα από μια selfie που τραβήχτηκε στη βραδινή σου έξοδο. Και μια φωτογραφία OOTD (aka Outfit Of The Day) επίσης θέλει κάτι πιο απλό. Τι γίνεται όμως όταν θέλεις μια πιο χαριτωμένη λεζάντα; Ή όταν ψάχνεις κάτι πιο εμπνευσμένο; Και φυσικά, υπάρχουν εκείνες οι selfies με τις besties σου που χρειάζονται τις πιο δίκαιες και ειλικρινείς λεζάντες από όλες τις άλλες φωτό.

Για όλες λοιπόν αυτές τις φορές που εσύ ή και η παρέα σου δεν μπορείτε να σκεφτείτε με τίποτα το caption που θα συνοδεύσει τη φωτογραφία σας μπορείς να τσεκάρεις τη λίστα με τα 7 captions που σου προτείνουμε στη gallery που ακολουθεί. Μπορείς βέβαια να χρησιμοποιήσεις και μία για κάθε μέρα της εβδομάδας. 7 selfies, 7 μέρες, 7 captions.