Οι Ομαδικές Βιντεοκλήσεις στο Viber είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα

Οι Ομαδικές Βιντεοκλήσεις στο Viber είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα

Η Rakuten Viber ανακοίνωσε επίσημα τη νέα λειτουργία Ομαδικών Βιντεοκλήσεων για ως και 20 συμμετέχοντες και χωρίς χρονικό περιορισμό

Η νέα λειτουργία των Ομαδικών Βιντεοκλήσεων είναι πλέον διαθέσιμη στους χρήστες του Viber στην Ελλάδα. Εκμεταλλευόμενοι τη λειτουργία αυτή, οι χρήστες θα μπορούν να εκφράζονται καλύτερα, σε κάθε περίσταση: Είτε πρόκειται για μια online συνάντηση για δουλειά, είτε για μια σύντομη βιντεοκλήση ανάμεσα σε μέλη οικογένειας ή φίλους που θέλουν να μοιραστούν τα νέα της ημέρας. Οι ομάδες του Viber επιτρέπουν σε μέχρι και 20 άτομα να συναντηθούν με εικόνα και να συνεργαστούν. Επίσης, η νέα λειτουργία είναι εξίσου ασφαλής με όλες τις υπόλοιπες της εφαρμογής. Πράγμα που σημαίνει ότι το Viber δεν έχει πρόσβαση στα δεδομένα των κλήσεων, προσφέροντας έτσι ένα ασφαλές περιβάλλον επικοινωνίας στους χρήστες του.

Μέσω μια Ομαδικής Βιντεοκλήσης, μπορεί κανείς εύκολα να μένει σε επαφή με τους κοντινούς του ανθρώπους σε μια εποχή σαν κι αυτή, που η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι πλέον κομμάτι της καθημερινότητας. Επίσης, μπορεί να συνεργαστεί με τους συναδέλφους και την ομάδα εργασίας του ακόμη και όταν δεν βρίσκεται στο γραφείο.

Για να ξεκινήσει μια Ομαδική Βιντεοκλήση ένας χρήστης χρειάζεται απλά:

  • Να πατήσει το καινούργιο κουμπί «βίντεο» που έχει προστεθεί στην κορυφή της οθόνης ή να προσθέσει περισσότερους χρήστες σε μια βιντεοκλήση που έχει ήδη ξεκινήσει.
  • Να απολαύσει τη βιντεοκλήση με φίλους, μέλη της οικογένειάς του, ή συναδέλφους.

Ξεκινώντας μια Ομαδική Βιντεοκλήση, ο χρήστης μπορεί να προβάλει ζωντανή εικόνα σε όλους τους συμμετέχοντες. Ο καθένας από αυτούς μπορεί να καρφιτσώσει όποιον χρήστη επιθυμεί στην οθόνη του για όσο διαρκεί η κλήση. Μπορούν επίσης να κλείνουν τον ήχο τους ή την εικόνα τους, αλλά και να βλέπουν ποιοι άλλοι χρήστες έχουν κάνει το ίδιο.

Η νέα υπηρεσία είναι πολύ χρήσιμη σε online επιχειρηματικές συναντήσεις, μαθήματα, συζητήσεις με μαθητές, αλλά και προγράμματα γυμναστικής ή συμβουλές μαγειρικής.