Daddy cool: Gadgets που μπορείς να δωρίσεις στους «μπαμπάδες» της ζωής σου

Ερμιόνη Σαρρή
Daddy cool: Gadgets που μπορείς να δωρίσεις στους «μπαμπάδες» της ζωής σου

Χρόνια πολλά... μπαμπά!

Μπαμπάς. Μία λέξη, αμέτρητες σκέψεις. Εκείνος, λοιπόν, έχει σήμερα την τιμητική του. Και δεν εννοούμε απαραίτητα μόνο τον μπαμπά σου αλλά συνάμα και τον άντρα που σε έκανε μητέρα. Τον πατέρα του παιδιού σου σε περίπτωση που εσύ που κοιτάς την οθόνη σου αυτή τη στιγμή είσαι μαμά.

Είναι και ο μπαμπάς σου όμως αυτός ο «άντρας της ζωής σου» που σε έκρυψε πολλές φορές στην αγκαλιά του και σου έκανε εκατοντάδες χατίρια απλά και μόνο γιατί είσαι η κόρη του. To δικό του κοριτσάκι ακόμη και αν πλέον δεν είσαι τόση δα και δεν κάνεις πλεξούδες τα μαλλιά σου. Μία από τις γυναίκες της δικής του ζωής. Και εδώ σήμερα θα σου δώσουμε διάφορες ιδέες για το τι μπορείς να του αγοράσεις αν έχει μια κάποια αδυναμία στην τεχνολογία. Είναι gadget-άκιας ή απλά θες να του κάνεις την ζωή του πολύ πιο εύκολη.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τις δικές μας ''gadget-ικές'' προτάσεις. Βρες αυτή που ανταποκρίνεται στις δικές του ανάγκες και πες του ''χρόνια πολλά''. Σήμερα είναι η γιορτή του πατέρα. Σήμερα είναι η μέρα του.